Sport - Foci

2010.04.02. 18:34

Nem jött le Ricketts a pályáról

<p>Rohan Ricketts-et Tornyi Barnabás vezetőedző felfüggesztette, ami azt jelenti, hogy sem az NB I-es, sem az NB III-as keret edzéseit nem látogathatja.</p>

Az ok: a Berettyóújfaluban rendezett harmadosztályú találkozón annak ellenére, hogy Földesi Károly edző lehívta a pályáról, nem volt hajlandó lejönni – így a csere meghíúsult. A DVTK szakvezetője szabotázsnak minősítette az esetet, amely a Diósgyőr történetében alighanem példátlan. A középpályás egyébként sárga lapott kapott a találkozón, a 72. percben a bejelentett, de végre nem hajtott váltásért.

Rohan Ricketts február közepén, a Rimaszombaton lejátszott előkészületi találkozón mutatkozott be miskolci színekben – ám élvonalbeli összecsapáson még nem jutott szóhoz. Az 1982. december 22-én született futballista az Arsenallal 2000-ben a Coventry City, 2001-ben pedig a Blackburn ellen megnyerte az úgynevezett FA Youth Cup-ot, később csapata volt még a Tottenham, a Coventry, a Wolverhampton, a Queens Park Rangers, a Barnsley, míg legutóbb a kanadai Major League Soccer-ben (MLS) szereplő Toronto FC focistája volt – ahol 39 találkozón 4 gólt szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!