Sport - Foci

2008.06.08. 22:34

A foci EB első rangadója: német-lengyel

<p>Podolski duplájával&#160;győzedelmeskedtek a németek a&#160;lengyelek ellen. Vagyis a történelmi csata szokás szerint&#160;végződött...&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/nemetorszag-lengyelorszag-euro2008-foci-video-kihagyott-helyzet.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/nemetorszag-lengyelorszag-euro2008-foci-video-podolski-gol.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/nemetorszag-lengyelorszag-euro2008-foci-video-podolski-2-gol.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

90+3 perc: vége a találkozónak, a németek megérdemelten nyertek 2-0-ra az amúgy lengyel származású Podolski duplájával a lengyelek ellen, vagyis a történelmi csata szokás szerint germán győzelemmel végződött.
A végeredmény:Németország-Lengyelország 2-0. Gól: Podolski (20., 72.).
91. perc: Klose helyett Kurányi.
85. perc:Hitzlsperger lőtt kapura 19 méterról, nem sokkal fölé.
83. perc: kellene még egy gól, mert kezd unalomba fulladni a játék: bár a győztest ez nyilván nem érdekli...
80. perc: most már egyértelmű a német fölény és a megérdemelt győzelem, nincs vita.
75. perc: az utolsó lengyel csere: Golanski helyett Saganowski állt be, a németeknél Gomez helyett Hitzlsperger folytatja.
72. perc: eldőlt a meccs!!! Schweinsteiger szerzett labdát egy védelmi hiba után, Klose hibázott, de Podolski nem: 15 méterről a léc alá bombázott!!! Németország-Lengyelország 2-0, negyedórával a vége előtt.
71. perc: most sok a rossz passz, a mezőnyjáték dominál, a németek biztosan őrzik előnyüket, sőt, Ballack 17 méteres bombájánál kapusbravúr kellett ahhoz, hogy ne dőljön el a meccs sorsa.
65. perc: csere a lengyeknél, Lobodzinski helyett Piszcek folytatja.
64. perc:Schweinsteiger kapott sárga lapot.
62. perc: eljutottak a gólig a lengyelek, de csak lesről!
61. perc: továbbra is a németeknél van az előny a 20. percben lőtt Podolski-góllal, de egy lengyel gól biztosan benne van a meccsben... Lewandowski közben besárgult.
55. perc: csere a németeknél, Fritz helyett Schweinsteiger játszik.
50. perc: próbálkoznak a lengyelek, de helyzetig nem jutnak. Igaz, a németek sem mutattak eddig sokat...
46. perc: megkezdődött a második félidő, csere a lengyeleknél: Zurawski helyett Guererriro érkezett.
45. perc: vége az első félidőnek, a németek
Podolski góljával az esélyeknek megfelelően vezetnek, de a második játékrészre még maradt erő a lengyelekben - úgy tűnik....
40. perc: kiegyenlített a játék, bár a Klose passzából születettt Podolski gól az elején mást ígért. Most úgy tűnik, még minden lehet!
36. perc: majdnem egyenlítettek a lengyelek! Zurawski lőhetett 12 méterről, de kissé eltévesztette a jobb aló sarkot...
34. perc: jobbak a németek, de a lengyelek nyilván nem adják fel: helyzetük most nem nagyon van, de a szurkolóik támogatják őket. Lukas Podolski góljával továbbra is vezetnek a németek, 30. perc után úgy tűnik, ezen a meccsen is a papírforma érvényesül...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!