Sport - Foci

2007.12.17. 07:01

A Frankfurt és a Rostock is nyert

<p>A Hansa Rostock és az Eintracht Frankfurt is győzött a német bajnokság 17. fordulójának zárómérkőzésein, vasárnap.</p>

A Rostock hazai pályán 2-0-ra verte a Bochumot, míg a Frankfurt idegenben győzte le a Duisburgot.

Csakúgy mint a múlt héten, ezúttal is csak gólnélküli döntetlenre volt képes a Bayern München. A bajorok szombaton, a Hertha Berlin otthonában játszottak 0-0-át. A hazaiaknál Dárdai Pál a kezdőcsapatban kapott helyet és a 89. percig a pályán volt.

Gólgazdag mérkőzésen verte viszont a Werder Bremen a Bayer Leverkusent. A brémaiak 5-2-re nyertek a gyógyszergyáriak ellen. A hazaiaknál duplázott Ivan Klasnic, aki kétszeri veseátültetés és egy év kihagyás után novemberben tért vissza a csapatba. A nap meglepetésre, hogy a címvédő Stuttgart simán kikapott a Bielefeld otthonában, míg a Schalke otthon verte a Nürnberget. A Hamburg a Karlsruhe otthonában játszott 1-1-es döntetlent. Hajnal Tamás végigjátszotta a találkozót a Karlsruhe színeiben.

A Huszti Szabolccsal felálló Hannover 5-1-re kapott ki pénteken a meccs előtt még utolsó Cottbustól. A magyar középpályás végigjátszotta a mérkőzést. A hazaiaknál duplázni tudott a bolgár Dimitar Rangelov. A vendégek egyetlen gólját Kleine szerezte. Győzelmével a Cottbus elkerült a kieső helyről.

Bundesliga, 17. forduló:
Schalke 04 - Nürnberg 2-1
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 5-2
Hertha Berlin - Bayern München 0-0
Arminia Bielefeld - VfB Stuttgart 2-0
VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 4-0
Karlsruhe - Hamburg 1-1
Cottbus - Hannover 5-1
Hansa Rostock - Bochum 2-0
Duisburg - Eintracht Frankfurt 0-1

Az élmezőny:
1. Bayern München 17 mérkőzés / 36 pont
2. Werder Bremen 17 / 36
3. Hamburg 17 / 32
4. Leverkusen 17 / 30
5. Schalke 17/29
6. Karlsruhe 17 / 28

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!