Sátoraljaújhely hírei

2019.04.02. 09:16

Stefi, Boby és Susy is szeretne gazdát találni

Sátoraljaújhely - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Sátoraljaújhely - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. „Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva vannak. Mind­ezért 7 ezer forint költségtérítést várunk, valamint azt, hogy a kutyáról egy életen át gondoskodjanak” – kérték az alapítvány munkatársai. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-20/242-1161, 06-30/576-8935.

ÉM


Stefi egyéves, gyepmesteri telepről mentett kislány. Közepes termetű, hosszabb szőrű, csendes, nagyon embercentrikus, bújós kutyuska. A pórázon sétálást most tanulja, más ebek társaságát jól tolerálja. Ivartalanításra előjegyeztük, a műtétet követően várjuk az álomgazdi-jelöltek jelentkezését.


Boby négyéves ivartalanított, kis termetű fiúcska, oltva, chipezve. Enyhén túlsúlyos, olyan, mint egy kis Buddha. Gazdája nem tarthatta meg, akinél volt, nem biztosított megfelelő mozgási lehetőséget számára. Menhelyünkön naponta sétál, sportolási céllal ásási gyakorlatokat végez.


Susy egyéves, golden retriever jellegű kislány. Vajdácskán találták, tele kullanccsal. Szerencsére nem betegedett meg. Mozgékony, élénk kutyus, már részben megtanult pórázon sétálni. Más kutyák társaságát elfogadja.


[related-post post_id="4184060"]

[related-post post_id="4175929"]

[related-post post_id="4169645"]

[related-post post_id="4162378"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!