Sátoraljaújhely hírei

2011.07.08. 13:49

Évad futballcsillaga: Szombaton eredményhirdetés

Az Észak-Magyarország szombati számából megtudhatják, hogy kik lettek az Évad futballcsillagai.

Az Észak-Magyarország szombati számából megtudhatják, hogy kik lettek az Évad futballcsillagai.

A labdarúgó bajnoki idény végén játékot hirdettünk, amelyben az Évad futballcsillagait kerestük. Négy kategóriában (NB II, NB III, megyei I. osztály, megyei II. osztály) szavazhattak olvasóink a megyei labdarúgócsapatok legjobbjaira, azokra, akiket a csapatok szakvezetői neveztek meg. A két héten át tartó voksolás ideje alatt özönlöttek szerkesztőségünkbe a játékszelvények, amelyeknek az összeszámolásához két napra volt szükség.

Az Észak-Magyarország szerdai lapszámában részeredményt közöltünk a szavazásról, a dobogósok alatt végzettek névsorát adtuk közre (vagyis a negyedik helytől lefelé). A holnapi, szombati Észak-Magyarországban pedig megjelentetjük, hogy az első három helyezettek között milyen sorrend alakult ki, vagyis napvilágot lát, hogy kik lettek az egyes kategóriák győztesei, hogy kik kapják az első ízben kiírt Évad futballcsillaga címeket az NB II-es, NB III-as, megye I-es és megye II-es játékosok közül.

ÉM


Kapcsolódó cikkek:

Sorsolásunk után kiderült, hogy kik kapják a játékban résztvevő olvasók közül a díjakat. 

Rendkívül sok szavazat érkezett szerkesztőségünkbe, egy nap kevés volt az összeszámolásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!