Sátoraljaújhely hírei

2010.10.03. 18:04

Gólzáporos vasárnapi meccsek

<p>A labdarúgó megyei I. osztály 11. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.</p>

Sárospatak – Bükkábrány 5-3 (3-1)
Sárospatak, 150 néző. V.: Zám.

Sárospatak: Nagy – Szőke, Szabó, Espák (Kerékgyártó Cs.), Lukács (Géczi), Zsófi, Sikorszki G., Vécsi, Kecskés (Sikorszki P.), Halder, Simkó (Pothurszky). Edző: Zsófi József, Vachter Gábor.
Bükkábrány: Jaksi – Markó, Moroncsik, Tóth, Vodicska, Gyöngy, Titkó (Vígh), Kánya, Szurdok, Kerekes (Lénárt), Nagy. Játékosedző: Vígh Ferenc. G.: Halder (2), Vécsi, Zsófi, Sikorszki P., ill. Szurdok (3).

Kiállítva: Vodicska (56.).
Jók: Halder, Sikorszki G., Szőke, Zsófi, ill. Szurdok.
Ifi: 9-0.
Zsófi József: – Védelmünk gólképességét szerencsére elöl sikerült legalizálni, így győztesen hagytuk el a pályát aránylag gyenge játékkal is.
Vígh Ferenc: – Nehéz ilyen mérkőzés után bármit is mondani, de ilyen kapitális hibákból gólokat kapni... Annyi vigaszunk lehet, hogy az ellenfél is ajándékozott nekünk két gólt. Amiről még szeretnék szólni az a játékvezetés. Igaza volt jónéhány edzőnek, hogy ő egy arrogáns ember. Nem értem, ha ennyire tisztában van a szabálykönyvvel, akkor miért vezet gyűrűben? Mert szerinte nekem kellene a könyvet olvasgatnom, csak én e könyv nélkül is tudom, hogy tilos az ékszer! Egyébként gratulálok a hazai csapatnak, és további sikereket kívánok nekik. 

Felsőzsolca – Szalonna 5-1 (2-1)
Felsőzsolca, 250 néző. V.: Kátai.

Felsőzsolca: Valkányi (Ilonka) – Matlyák (Hunyadi), Kalász, Bereczki, Bárdos, Tóth M., Staviarszki, Fink, Ravasz (Bukovenszki), Bazsányi, Tocsev (Szabó V.). Edző: Hauberger Pál.
Szalonna: Kálló K. – Kertész Gy., Váradi R., Horváth B., Kálló Sz. (Horváth P.), Kalocsai I., Kalocsai B., Csemer, Kertész A., Kálló G., Kálló A. (Lakatos Cs.). Elnök: Kertész Gyula.
G.: Fink (2), Tóth M., Bazsányi, Kalász, ill. Kertész A.

Jók: Kalász (a mezőny legjobbja), Ilonka, ill. senki.
Ifi: 6-1.
Siegel János, szponzor: – Helyzeteink töredékét értékesítve biztos győzelmet arattunk de játékban még sokat kell javulnunk.
Kertész Gyula: – Az egész országban választás volt, ha nekem ma ki kellett volna választanom valakit jónak a mi csapatunkból, az senki. Gratulálok a hazai csapatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!