Sárospatak hírei

2011.12.23. 07:29

Megalakult a Tokaj-Zemplén-Abaúj térségi turisztikai desztinációmenedzsment nonprofit kft

A Hernád, Tisza és országhatár alkotta térség több mint 100 települése közel 500 turisztikai szolgáltatója piacra jutásának segítése, valamint a hatékony közösségi márkaépítés és marketingmunka érdekében másfél év szakmai előkészítő munka után a Zemplén öt helyi ...

A Hernád, Tisza és országhatár alkotta térség több mint 100 települése közel 500 turisztikai szolgáltatója piacra jutásának segítése, valamint a hatékony közösségi márkaépítés és marketingmunka érdekében másfél év szakmai előkészítő munka után a Zemplén öt helyi TDM egyesületének elnöke 2011. december 22-én Sárospatakon aláírta a Tokaj-Zemplén-Abaúj Térségi TDM Nonprofit Kft társasági szerződését.

A térségi TDM szervezetként megalakult kft 2012 elején benyújtja a regisztrációs kérelmét a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődik a közös turisztikai arculat tervezése, az egész térséget lefedő, tematikus kínálatot bemutató turisztikai portál kialakítása és egy vezetett hangos városnéző és hegyi túrákat is tartalmazó mobil applikáció fejlesztése.

A Kft szakmai munkáját 2012-ben a TDM menedzserek tanácsa irányítja szoros szakmai együttműködésben, a munkát nagyrészt a helyi TDM szervezetek munkaszervezetei végzik az első év folyamán.

2012 elején a Kft megkeresi a nagy állami turisztikai szereplőket, a megyei önkormányzatot, a térség turizmusában érdekelt vállalkozások szervezeteit, a térségben működő turisztikai klasztereket és tematikus kínálatot nyújtó turisztikai egyesületeket, s képviselőiket felkéri a Kft munkáját segítő Szakmai Tanácsadó Testületben való részvételre, annak érdekében, hogy velük közösen kerüljön megtervezésre a következő évek szakmai munkája.

Címkék#Sárospatak
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!