Sárospatak hírei

2010.11.24. 14:46

VII. Diego–SUSI Nemzetközi Labdarúgó Torna

<p>Sárospatak - A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola 2010. november 21-én rendezte meg a VII. Diego–SUSI Nemzetközi Labdarúgó Tornát, amelyre neves csapatok fogadták el a meghívást.</p>

A mérkőzéseket az Árpád Vezér Gimnázium tornacsarnokában játszották. A sárospataki egyesület 2000-ben és 2001-ben születetteknek biztosított játéklehetőséget. 10 csapat vett részt a tornán és játszott izgalmas mérkőzéseket. Az egész napos kupán, a szervezők megpróbáltak felejthetetlen élményt nyújtani a gyermekeknek. Az idén is, a DIEGO volt a fő támogatója a rendezvénynek.
Kiváló színvonalú mérkőzéseket láthattak a nagy számban kilátogató szurkolók. A tornán 150 darab érem, 2 darab serleg, 8 különdíj és 20 darab oklevél talált gazdára. A SUSI vezetői, Kék Ágit és Egyed Pétert a DIEGO képviseletében, Aros János polgármestert, Sikora Attila alpolgármestert, Szvitankó Tamást a Humán Bizottság elnökét és Kovács Katalint (MOGYI) kérte fel a díjátadásra. A programot a tombolasorsolás és a MOGYI által felajánlott meglepetések színesítették. A mérkőzéseket Szemán Imre és Tóth János sporttársak vezették.
Összességében e rendezvény jó alkalmat nyújtott arra, hogy a SUSI csapatai megfelelően felkészüljenek a további versenyekre.  A szervezők büszkék arra, hogy neves egyesületek utánpótlás csapatai vettek részt a tornán. A kupasorozat folytatódik, hiszen 2010. december 5-én a SUSI kézilabdázói mutathatják meg tudásukat, az ÁVG-ben. A sportiskolának, ezen kívül, még sok meghívása van hasonló rendezvényekre 2010.december 4-5-én a XX. Jubileumi Nemzetközi Karácsony Kupán vesznek részt, Debrecenben, a 2001-es fiú focisták. Ugyanebben az időpontban a 2000-es labdarúgók Nyíregyházán vendégszerepelnek. Ráadásul a vezetők idén is megrendezik a IV. SUSI Karácsonyi Sportfesztivált, melynek az időpontja később kerül kijelölésre.

A VII. DIEGO – SUSI Nemzetközi Labdarúgó Torna hivatalos végeredménye

2000-es fiú labdarúgás
1.: NYÍREGYHÁZI KERTVÁROS 
2.: NYÍRSULI    
3.: SUSI     
4.: OLIMPIAKOSZ PÁLHÁZA 
5.: TOKAJ
Legjobb mezőnyjátékos: NAGY MÁTÉ (Nyíregyházi Kertváros)
Legjobb kapus: CSONTOS MARCELL (Olimpiakosz Pálháza)
Gólkirály: KELEMEN GERGŐ (SUSI)
Legjobb hazai játékos: MOLNÁR CSABA (SUSI)
A SUSI-s csapat tagjai: Berki Bence, Ignácz Ákos, Szemkó Balázs, Molnár Csabó, Kelemen Gergő, Ladomérszky Bence, Botos Zsolt, Kocsik Dániel, Kerülő László, Tagai Péter, Kalocsai Attila – játékosok; Punyi Gyula – edző.

2001-es fiú labdarúgás
1.: NYÍRSULI  
2.: BORSI ALAPISKOLA 
3.: TOKAJ    
4.: DEBRECENI SPORTISKOLA
5.: SUSI
Legjobb mezőnyjátékos: KECSKEMÉTI PÉTER (Nyírsuli)
Legjobb kapus: DEME TAMÁS (BORSI)
Gólkirály: VITÁLIS MILÁN (Nyírsuli)
Legjobb hazai játékos: SÉRA ISTVÁN (SUSI)
A SUSI-s csapat tagjai: Séra István, Keksz Bence, Baba János, Tóth Sebestyén, Vitányi Szabolcs, Tagai András, Ladomérszki Kristóf, Kálid Ahmed, Hunyadi Bence, Ardó Alex, Vachter Fanni, Mózes Tamás, Szőke Márkó, – játékosok; Vachter Tamás – edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!