Putnok hírei

2019.03.27. 12:50

Ragályban új helyet kapnak a közösségek

Ragály - Egy korábbi szolgálati lakásból alakítanak ki közösségi házat Ragályban.

Ragály - Egy korábbi szolgálati lakásból alakítanak ki közösségi házat Ragályban.

A pályázati forrásból elnyert 26 millió forintból kívül-belül megújul az épület, amely a későbbiekben a fiatalok és az idősebbek számára is nyitva áll. A rekonstrukció jól halad, két hónapon belül már használatba is vehetik a helyben működő csoportok.

– A faluban jogos igényként merült fel a többfunkciós tér, hiszen valamiért a korábbi helyszínek mindegyikéből kiszorultak a csoportok – árulta el Perczel Sándor, Ragály polgármestere. – A településen élők már számtalanszor bizonyították, hogy jó közösséget alkotnak, rövidesen a foglalkozások, a különféle rendezvények is megújult helyre kerülhetnek.

A munkálatok során teljesen felújították az épület gépészeti részét, három klubszobát, konyhát és vizesblokkot alakítanak ki. Megújul a padlózat, külső, akadálymentesített parkoló épül és a homlokzat színezése is része a projektnek. Pályázni fognak a wifi-szolgáltatásra is, hogy az Internet adta lehetőségeket az eddiginél jobban ki tudják használni.

ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!