Putnok hírei

2017.09.13. 16:12

Putnok VSE: Tatán a hatvannégy közé jutásért a Magyar Kupában

Putnok - Alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott a labdarúgó Magyar Kupában a Putnok VSE együttese.

Putnok - Alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott a labdarúgó Magyar Kupában a Putnok VSE együttese.

A hét első napján megtartották a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójának a sorsolását. Az eseményen kiderült, hogy az NB III-as Putnok VSE az alacsonyabb osztályú Tatai AC vendége lesz azon a találkozón, amely a legjobb 64 közé jutásról dönt. A PVSE hagyományos jól szerepel a sorozatban, ugyanis az elmúlt évtizedben az MK-menetelésnek köszönhetően több élvonalbeli ellenfelet is fogadtak a gömöri városban.

Továbbjutási esély

– A sorsolás napján mindig izgatott az ember. Vagy olyan ellenfelet szeretne, amelyik vonzó a közönség számára, vagy pedig olyat, amellyel szemben van esélyünk a továbbjutásra – mondta kérdésünkre Koszta Péter, a PVSE edzője. – Ebben az esetben az utóbbi kijelentés érvényes, hiszen egy alacsonyabb osztályú csapattal szemben egyértelműen a továbbjutás a cél. Még akkor is, ha idegenben és az otthonunktól nagyon távol kell megvívni ezt az összecsapást. A fiúkra és rám is több mint 300 kilométeres utazás vár, ezután kell futballozni. Természetesen igyekszünk valamelyest rotálni a keretet. Ezen az MK-meccsen azok a játékosok kaphatnak több lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebb szóhoz jutottak. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a tatai akadályt, és megint eljutunk abba a szakaszba, hogy NB I-es ellenfelet köszönthessünk Putnokon.

A PVSE kupaellenfele a Komárom-Esztergom Megyei Bajnokság középmezőnyében található, öt fordulót követően a táblázat kilencedik helyét foglalják el. A kupameccset a sorsolás értelmében szeptember 20-án, szerdán 15 órától rendezik meg.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!