Hirdetés

2022.03.20. 22:00

Nyári gumicsere? Online egyszerűbb!

Március van, ez pedig az autózásban azt jelenti, hogy lassan itt az ideje feltenni a nyári gumikat. Bár a mai világban mindenki rohan, és sokszor az utolsó pillanatra hagyjuk az elintéznivalókat, a gumicserénél érdemes időben kapcsolni. Egyfelől azért, mert az időnként már beköszönő meleg időben sokkal biztonságosabb nyári gumikkal szelni az utakat, másfelől az a tapasztalat, hogy a nyári gumicsere idején az emberek mintegy „megrohamozzák” a gumiszervizeket, és nehéz időpontot foglalni. Hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megejteni a nyári gumicserét? Cikkünkből megtudhatod!

PR-cikk

Mikor cseréljek gumikat?

A téli és a nyári gumik cseréje minden évben esedékes, ha nem négyévszakos gumikkal jársz. A téli gumikat Magyarországon a legtöbben március és április 20 között szokták lecserélni nyári keverékre.

 

Ne késlekedj sokat, mert bár a téli gumikkal el lehet járni néhány száz kilométert melegebb időben is, lágyabb összetételüknek köszönhetően könnyen megsérülhetnek, balesetveszélyt okozva mind az utasoknak, mind a pénztárcádnak. Minél előbb cseréltetjük le a téli gumit, annál inkább jobb állapotban hagyjuk a következő szezonra. Akik késő tavaszra halasztják a gumicserét, sokkal tovább koptatják az abroncsokat.

Forrás: Freepik

Az online ügyintézés mindig egyszerűbb

A nyári gumicsere nem kell, hogy fejfájást okozzon! Itt jön be a képbe az AKH, azaz az Abroncs Kereskedőház Kft.: a hazai tulajdonú vállalkozás mintegy negyed évszázada szolgálja ki ügyfeleit, és több, mint egymillió abroncsot értékesít, illetve cserél le évente.

 

A cég vezetése tisztában van vele, hogy az ügyfelek lehető legjobb kiszolgálásának egyik kulcsa a folyamatos innováció, így a vállalat 2018-ban, még a koronavírus-járvány előtt elkezdte a digitális átállást. A döntés a későbbiek fényében jolly joker húzásnak bizonyult: a gumi.hu szisztémája az egyik legkényelmesebb, leginkább ügyfélbarát rendszer ma Magyarországon. Nem csoda, hogy 2022-ben 3. helyezést ért el az Ország Boltja versenyen! Miben nyújt többet a gumi.hu?

 

Gumicsere egyszerűen és kényelmesen

A gumi.hu több, mint egy egyszerű webáruház. Az ügyfelek nemcsak kiváló minőségű gumik széles választéka közül válogathatnak, hanem egy több mint 200 gumiszervízből álló partnerhálózatot is igénybe vehetnek. Mit jelent ez a gyakorlatban?

 

  • Online fizetéssel is vásárolhatsz gumikat
  • Online is időpontot foglalhatsz a partnerhálózat gumiszervizeibe
  • Az ügyintézés jelentős része érintésmentes, így jóval biztonságosabb
  • Sokkal rövidebbek a várakozási idők
  • Az Abroncs Kereskedőház raktárbázisán is tárolhatod a használaton kívüli gumikat, ha otthon nincs hely

 

Ha nem vagy benne biztos, milyen gumival járnál a legjobban, érdemes átolvasnod az ADAC nyári gumi teszteket, illetve az AUTO BILD nyári gumi teszteket. Ezen anyagok mélyebb betekintést nyújtanak az elérhető gumik választékába, így nyugodtabb lehetsz, hogy a megfelelő döntést hozod meg.

 

Üdv a 21. században!

A 21. század eddig a digitalizáció évszázada. A digitalizáció nemcsak gyorsabbá és kényelmesebbé tette az élet összes aspektusát, hanem az elmúlt évek világjárványa közepette világszerte sztenderddé is vált. A számítógépes, online ügyintézés és az érintésmentes fizetési lehetőségek mind hozzájárulnak saját és szeretteink egészségének megőrzéséhez. Az AKH digitális átállásával egy korszerű, ügyfélbarát alternatívát hozott létre. Ha még nem tudod, hova vidd autódat nyári gumicserére, a gumi.hu online megoldásai számos előnyt rejtenek számodra.

Borítókép: Illusztrációfotó / Freepik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában