Hirdetés

2022.01.31. 15:45

Könnyen beszerezhető vásárlóbarát megoldás

Továbbra is kapható a jelenlegi bútorcsalád, amely a prémium kategóriát képviseli.

Hamarosan érkezik az új ATInox Basic bútorcsalád

A vásárlói igények minél szélesebb körű kielégítésére az ATInox Plusz Kft. egy olyan nagykonyhai rozsdamentes bútorcsaládot tervezett, amelyet az optimalizált gyártástechnológiának és a mérsékelt áron beszerzett alternatív alapanyagnak köszönhetően alacsony áron tud értékesíteni. Az ATInox Basic bútorcsalád fő vonzó ereje, hogy raktári késztermék, és azonnal megvásárolható, nem kell esetenként heteket várni a gyártásra. Az új termékek vásárlóbarát áruk mellett hosszú élettartamúak, rozsdamentes minőségűek, könnyen tisztíthatóak, kifejezetten nagykonyhákba szánva. Az az egyik legnagyobb előnye a szériának, hogy nagy darabszámú készlettel rendelkeznek az adott termék típusokból. Online megrendelés esetén 2-3 munkanapon belül már a vevőnél lehet a megvásárolt bútor. Személyes vásárlás esetén azonnal elviheti és használhatja a konyhájában.

Hamarosan érkezik az új ATInox Basic bútorcsalád

Technológiai háttér

 

A különböző elemzéseket olvasva azt tapasztaljuk, hogy az autóipari fejlesztések következtében, a környezetbarát technológiák előretörésével, az elektromos autók akkumulátora miatt jelentősen megnőtt az igény a nikkel iránt, amely a rozsdamentes alapanyagok egyik fő ötvözője is. A kihívást az jelenti a gyártóknak, hogy vagy találnak más bányászati lehetőségeket, vagy igyekeznek más ötvöző anyagokban gondolkozni. Ez késztette a céget arra, hogy olyan alapanyagokat részesítsenek előnyben, amelyek könnyen és jó áron beszerezhetőek, ezáltal megkímélhetik a vevő pénztárcáját. A rozsdamentes anyagok ára és a kereslet várhatóan tovább fog nőni, igyekezniük kell alternatívákat keresni és alacsonyan tartani az áraikat. Természetesen továbbra is meghagyják a jelenlegi bútorcsaládjukat, amely a prémium kategóriát képviseli, ám azokat kizárólag megrendelésre gyártják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában