szponzorált tartalom

2021.11.08. 17:22

Lego város épül a bükkaranyosi iskolában

A Bükkaranyosi Általános Iskola első és második osztályos tanulói közösen neveztek be a Kárpátok Alapítvány által kiírt „A Föld a barátom” elnevezésű alkotóversenyre.

Az iskolában nagy hangsúlyt fektetnek a környezeti nevelésre, ebben a pályázatban pedig feltétel volt, hogy a pályaművek elkészítéséhez természetes anyagokat használjanak fel és a környezetvédelem fontosságát jelenítsék meg. A „ Land art” stílusban elkészített alkotáshoz, a természetben talált terméseket, növényeket, köveket használták a diákok, a „vásznat” a homokozó biztosította. A pályázat első fordulóját eredményesen zárták a bükkaranyosi gyerekek. Minden résztvevő diák egy doboz Lego Duplo készletet kapott ajándékba, valamint az intézmény is jutalomban részesült, egy Lego Box­-ot vehettek át, mely egy egész Lego város felépítéséhez biztosítja az építőelemeket. A diákok a pályázat második fordulójára is elküldték a pályaműveket, az eredményhirdetést november közepén várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában