hirdetés

2021.11.26. 11:25

Karácsony ünnepére készülve

November végéről már jelen van az ünnepi készülődés Nyékládháza városában.

Az első gyertyagyújtás hetében beállította mindkét városrészben a karácsonyfákat és az ünnepi fénysorokat a Városgondnokság. A Búzavirág Nyugdíjasklub formálja a betlehemi jászolt, amely a város főterét díszíti. Itt áll majd a Mikulás sátra és számos más, ünnepi kellék is, mint például a Mikulás szánja és a rénszarvas. Díszítenek, küllemét tekintve is az ünnepre készül a város.

– A mindennapjainkat ismét meghatározza a vírushelyzet, így – a lakosság védelme érdekében – elhagyjuk a zártkörű ünnepi rendezvényeinket is. A gyerekek számára van módunk a Mikulást váró programot december 7-én és gyerekkarácsonyt is tartani december 17-én. A tervek szerint ezen az estén, este 6 órától ad karácsonyi koncertet a Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar is a művelődési ház előtti téren. Közösen, a főtéren gyújtjuk majd meg a negyedik gyertyát december 19-én, vasárnap délután 4 órától. Erre az alkalomra Varga Miklós rockzenészt hívtuk meg – részletezte Tóth Balázs polgármester.

Mint hozzátette, mindannyiunknak fontos a megfogalmazott járványügyi védekezési szabályokat maradéktalanul betartani a saját magunk és a közösség védelme érdekében. Ezért egyebek közt az Idősek karácsonyát sem tudják a hagyományos formában megtartani, de abban reménykednek, hogy az új esztendőben pozitívan alakul a helyzet.

(PR Cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában