Szponzorált tartalom

2021.11.23. 16:38

Friss és fiatalos streetwear ruhák idén őszre

Mindenki friss és fiatalos stílusra vágyik, ami szerencsére nem megvalósíthatatlan, köszönhetően a márkás streetwear ruháknak.

Forrás: truetosole.hu

Az idei őszi kínálatban számos egyedi darab szerezhető be, köztük Travis Scott kollekciója, ahol pólókat és pulcsikat egyaránt találhatunk. De vajon mit érdemes tudni az idei divatról? Cikkünkben ezeket a darabokat mutatjuk most be!

Streetwear ruhák az idei szezonra

Maga a streetwear stílus már régóta jelen van, hiszen már az 1990-es években megjelent, azóta pedig töretlen a sikere. A rendkívül egyedi, különleges és dizájnos kiegészítők és ruházati termékek azonban nemcsak tavasszal és nyáron viselhetőek. A meleg és kényelmes pulcsiknak köszönhetően nyugodtan felvehetjük akár egy hűvösebb őszi vagy téli napon egyaránt.

A Travis Scott és a Fragment együttműködésének köszönhetően számos felső, nadrág és dzseki került a True to Sole streetwear ruhái közé. Ráadásul a két fél úgy gondolta, hogy jó választás lehet néhány darabra a KAWS motívumait is rátenni. Ezek a ruhák még tavaly jelentek meg, azóta pedig töretlen a sikerük, ami főként a vintage, a kopott hatás és a graffitis kinézetnek köszönhető. Minden Cactus Jack modell hozza a laza stílust, amelyet bárki és bármikor felismerhet rajtuk az utcán.

Friss és fiatalos streetwear ruhák

A stílus legfőbb képviselője tehát Travis Scott, akinek köszönhetően látott napvilágot a Cactus Jack For Fragment Sunrise Tee, amely egy rendkívül egyedi motívummal ellátott póló. A fehér alapon mintás változat a 2021-es kollekció nagysikerű darabja, amelyet csak úgy kapkodnak az énekes rajongói. Az L/S pulóver is hasonlóan teljesít a streetwear stílust kedvelők körében. A népszerű rapper rendkívül kényelmes és meleg felsőjén a híres amerikai designer, KAWS alkotásai találhatóak, aki korábban animátornak és illusztrátornak tanult. Nem véletlen tehát, hogy még maga a zenész is ennyire szereti az alkotó stílusát. Brian Donelly-nek köszönhetően alakult át a keleti parti street kultúrája, aki korábban már dolgozott együtt a BAPE, a Dior és persze a Supreme márkával egyaránt.

Az Aged Yellow árnyalata szintén egy ide tartozó modell, amely mérethű kialakításának köszönhetően a fiatalok nagy kedvence lett. A friss és fiatalos streetwear felsőn egy kisbaba alakú figura található, amit graffitis hatással egészítettek ki.

A True to Sole webáruházában tehát nemcsak sneakereket és egyéb márkás kiegészítőket, hanem divatos felsőket is találni. A náluk kapható minden egyes darab 100%-ban eredeti, hiszen a megbízható partnerhálózat kizárólag új modelleket szerez be. A csapat minden egyes beérkező ruhát és sportcipőt megvizsgál, így a magas minőségben biztosak lehetünk. A rendelést követően pár nap múlva kézhez is vehetőek a csomagok, amiket nemcsak Magyarországra, hanem akár Romániába, illetve egyéb európai országba is kiszállítanak. Ha pedig valaminek a mérete nem megfelelő, akkor a készlet erejéig, 14 napon belül akár ki is cserélik azt számunkra.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában