hirdetés

2021.11.25. 15:08

Elképesztően látványos Mikulás show kezdődik december 1-jén az Avalon Parkban!

Hamarosan kezdetét veszi a már hagyománnyá vált Mikulás programsorozat az Avalon Parkban, ami idén minden eddiginél káprázatosabb ünnepi fényárban úszik. Az idei showműsoron a Mikulás és Grincs mellett olyan új szereplők érkeznek Avalónia tündérvilágába, mint Harry Potter, Hermione, Dumbledore, Voldemort, Demóna, Jack Spenót és szerepet kap a park új kabalafigurája, Majmóca is.

Az Avalon Park évről évre számos újdonságot csempész a többnapos Mikulás rendezvényébe, hogy a visszatérő vendégek is ugyanolyan kíváncsisággal és csodálkozással szemléljék a meseelőadás minden pillanatát, mintha első alkalommal vennének részt rajta. A szereplők olyan karakterek bőrébe bújnak, akik örökzöld népszerűségnek örvendenek a gyerekek – ugyanakkor sok felnőtt – körében is.

A filmhősök minél élethűbb megjelenítésén kívül, a színpadi díszletben is olyan új és mágikus showelemek jelennek majd meg, amik hűen tükrözik például a Harry Potter filmsorozatokban megismert Roxfort varázslóiskola képét és amik várhatóan még a szülőket is ámulatba ejtik.

A „Varázsvilág éjszakája Avalóniában” címet viselő programsorozat december 1-6-ig tart, hétköznapokon négy előadással – 11:00, 14:00, 16:00 és 18:00 órakor –, hétvégén és december 6-án pedig öt előadással – 10:00 és 18:00 óra között két óránként – veszi kezdetét a ragyogó ünnepi díszekbe öltöztetett Avalon Park főbejáratánál. A 15 perces szabadtéri interaktív játékot követően egy pár perces séta után a Konferencia Központban tekinthetik meg a „Télanyó tündérmeséje” című meseelőadást lenyűgöző varázslatok kíséretében. Természetesen idén sem marad el a Mikulással való személyes találkozás sem, így az élmények mellett közös fotókkal és finomságokkal teli ajándékcsomaggal térhetnek haza a gyermekek.

Jegyvásárlás, információk:

A Mikulás előadásra a www.igazimikulas.hu weboldalon, illetve személyesen az Avalon Park főbejáratánál hétköznapokon 08:00-17:00 óráig tudnak jegyet vásárolni. A műsorra 20 fő részvétele esetén kedvezményes csoportos jegyek is vásárolhatók. Egyéni belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos kérdéseiket a [email protected] e-mail címen vagy a +36-20/213-15-31-es telefonszámon tehetik fel az érdeklődők, míg csoportos foglalás esetén kollégánk a +36-20/666-54-11-es telefonszámon készséggel állnak rendelkezésükre.

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos tündérvilágába és gazdagodjon az egész család feledhetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában