Hirdetés

2021.11.18. 14:36

Az ország legnagyobb élethű műfenyő kínálata

Úgy tűnik, az idei karácsony sem lesz fehér. De attól még lehet csodaszép, varázslatos és különleges! Ebben segítenek a Dekortrend műfenyő és fényfüzér szaküzletek, ahol beszerezhetjük a csodás karácsonyi kellékeket, fényeket és dekorációkat.

Forrás: Aqualing Kft.

Ha gyorsan, kényelmesen és higiénikusan szeretnénk megoldani idén a karácsonyfa kérdést, érdemes betérni a 9 Dekortrend üzlet egyikébe, ahol több, mint 40 féle műfenyő közül választhatunk. Kapható hozzá valósághű fenyőillat és fényfüzér is. Egy filmbe illő karácsonyfa alapja egy tökéletes műfenyő – állítják a dekortrendesek.

Fotó: Aqualing Kft.

A műfenyők között van 2D-s, 3D-s, kevert levelű, óriás, mini, design, prémium és világítással ellátott is. A dekor girlandok többféle verzióban és színben kaphatók: a 2D-s és a 3D-s műfenyő ágakból készített, magas minőségű, élethű fenyőgirland és karácsonyi girland dekorációkat ajtó- vagy ablakkeretre, kandallóra, korlátokra helyezhetjük. A girlandok levelei nem szúrnak, ágai könnyen hajlíthatóak, így könnyedén rakhatunk rájuk ledes fényfüzéreket, karácsonyi díszeket.

Fotó: Aqualing Kft.

A műfenyő számos előnye közül talán a legjobb, hogy nem koszolja össze a kocsit, a lakást, a kezünket, nem hullik a levele, és nem is szúr annyira. Nem kell a hidegben fát vadászni, sőt a törzsét sem kell faragni, mivel mindegyik talppal együtt kapható. Könnyű súlya miatt biztonságos, ezért, ha házi kedvencünk fel is döntené, nem fog kárt tenni semmiben. Ha vigyázunk rá, akár 10-15 évig is használhatjuk. Ennyi idő alatt pedig még az ökológiai lábnyoma is kisebb, mint ugyanennyi kivágott fenyőnek.

A LED fények kategóriájában ablakdíszek, jégcsap fényfüzérek, fényfüggönyök, fényhálók, dekor- és elemes fényfűzérek, projektorok, Crystalline-, karácsonyi-, kerti-, toldható- és okos fények találhatóak. A Dekortrend toldható fényfüzér, fényháló, jégcsap fényfüzér és fényfüggöny termékeinek legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethetőek. Ennek köszönhetően komplex világítási rendszereket tervezhetünk velük az otthonunkba és a kertünkbe. Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, választhatunk hideg fehér vagy meleg fehér színek között, s akkor sem kell aggódnunk, ha a tervezett hátteret esetleg „elrontaná” a fekete kábel, mert átlátszó kábel is kapható! A kerti fénysorok között találunk színes mediterrán és party fényfüzért, valamint elegáns, tündérfényes dekorációt is.

Az elengedhetetlen karácsonyi illatokról pedig az amerikai Scentsicles illatpálcák gondoskodnak, amik tökéletes hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben! Egy üvegcse 6 illatpálcát foglal magába 6 fém akasztóval, amivel könnyedén felhelyezhető a pálca a műfenyő sűrű ágai közé. Illata nem tolakodó, hanem kellemesen lágy, mint egy valódi fenyőillat!

Fotó: Aqualing Kft.

A beltéri mellett a kültéri dekoráció is épp olyan fontos, kertünk és teraszunk téli fényeit is egyszerűen megoldhatjuk a Dekortrend toldható világítási rendszereivel! A lenyűgöző LED-es égősorok könnyedén felhelyezhetők egy konnektor – és a Dekortrend szakértő kollégái segítségével, akik szívesen adnak szakmai tanácsokat, segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy elégedetten dőlhessünk hátra, miközben a pazarul kivilágított otthonunkban gyönyörködünk.

Amennyiben kényelmesen, otthonról szeretnénk megoldani a vásárlást, akkor a Dekortrend webáruházban is beszerezhetjük a kiszemelt termékeket, házhoz szállítással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában