Szponzorált tartalom

2021.10.14. 19:11

A Black Friday a tökéletes alkalom házimozi szett, illetve soundbar vásárlására

A folyamatosan fejlődő technológiának és a népszerű streamingszolgáltatásoknak köszönhetően a piacon a hangszórók széles választéka áll rendelkezésre, amely kínálatot a Black Friday napján óriási kedvezményekkel keresgélhetjük. Cikkünkben segítséget nyújtunk, hogy a legjobbkor szerezzük be az általunk kedvelt házimozi kiegészítőt.

Forrás: pixabay

Érdemes-e ragaszkodni az ismert márkákhoz?

Az, hogy a Black Friday a megfelelő időpont-e a home cinema hangszóró megvásárlásához, nagyban függ attól, hogy mit keresünk. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az új és jelentősen drágább termékeket tudjuk olcsóbban beszerezni, persze ez szintén egyéni nézőpont kérdése.

Samsung, LG vagy a kevésbé ismert Horizon hazai viszonylatban 13 ezer forint és 80 ezer forint közötti árkategóriában kapható, ugyanakkor sokan szeretik a JBL és az AKAI típusait. Azt se felejtsük el, hogy a népszerű honi webáruházak egész évben kínálnak akciókat, a kérdés, hogy mikor szeretnénk vásárolni, illetve mikor akarjuk lecserélni a régi soundbar-t valami különlegesre.

Amikor eldöntjük, mennyit fogunk költeni az adott termékre, úgy érdemes mérlegelni, hogy milyen funkciókat várunk az eszköztől. Például szükségünk van-e hangvezérlésre, Dolby Vision mozihangzásra, illetve vezetéknélküli kapcsolatra?

A költségvetésünk mellett és a specifikációs követelményeken kívül érdemes figyelembe venni a hangfal méretét. Ezen eszközök némelyike ​​meglehetősen nagy méretű lehet, ezért jobb kétszer ellenőrizni a méréseket a TV-állványon vagy a hangszóró elhelyezésének helyén.

A Sony HTS40R hangrendszere igaz, hogy majd 150 ezer forintba kerül, viszont minden adott vele a kellemes otthoni moziélményhez. A nagy mérete miatt garzonlakásba biztosan nem ajánlott, egyszerűen nem tudjuk vele kihasználni a teret, ezért olyan helyiségbe tegyük, ahol tényleg úgy tud működni, amelyre kifejlesztették.

Melyik lehet a legjobb soundbar 2021-ben?

A nagyszerű akciós üzlet böngészése során valószínűleg azok a csúcskategóriás soundbarok lesznek a befutók, amelyek nemrég jelentek meg. Természetesen ez csak feltételezés, ha biztosra akarunk menni akkor kutakodjunk vagy iratkozzunk fel az ismertebb webshopok hírlevelére, a feliratkozók a legtöbb esetben előbb kapnak értesítést. Másik lehetőség, hogy mint vásárló legyünk benne a rendszerben, így évközben szintén értesíthetnek minket a kedvező hangszóró ajánlatokról is. Korábban az LG volt a sláger, idén lehet a Sony vagy a Samsung, ami lényeges, hogy szóljon jól és éljük át otthon a mozikban tapasztalt páratlan hangzást.

Hogyan lehet jó soundbar-t beszerezni a Black Friday napján?

Nézzünk alaposan körül. A Black Friday nagyon versenyképes időszak a kiskereskedők számára, és mindannyian figyelmet kívánnak. Tehát feltétlenül nézzünk meg néhány webshopot, és hasonlítsuk össze az árakat!

Iratkozzunk fel a hírlevelekre. Ezt ugyan egész évben jelzi minden kereskedő, de ennek számos előnye van, és az akció végén ingyenesen törölhetjük magunkat az adatbázisból, ugyanakkor a hírleveleseket sokszor jóval előbb értesítik, mint a hagyományos vásárlókat!

Figyeljük a közösségi médiát. Ezen a felületen (különös tekintettel a Facebook-ra) az akciók alkalmával számos kedvezményre bukkanhatunk. Sokan egész nap szörfölnek, hogy az elsők között legyenek, hiszen a termékek közül csak korlátozott választék és mennyiség áll rendelkezésre, ilyen például az egyik közkedvelt webes áruház az eMAG.hu.

Használjunk árösszehasonlító oldalakat: hasznos lehet az argep.hu vagy az arukereso.hu szinte egész évben, ugyanis itt a házimozi kiegészítőket boltok és ami a legfontosabb, árak szerint listázza a rendszer.

Döntés előtt…

További szempont lehet, ha megfogadjuk ismerőseink vagy rokonaink ajánlásait. A Black Friday esetében remekül működik ez a klasszikus reklámozási forma. Bárhogy is döntünk, legyünk résen és figyeljük az akciókat az év minden napján, mert sosem tudhatjuk, hogy éppen mire lesz szükségünk, méghozzá korrekt áron!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában