Szponzorált tartalom

2021.10.18. 18:54

56 MÚLT ÉS JELEN – képes időutazás a Bárczay-kastélyban

56 MÚLT ÉS JELEN – képes időutazás címmel nyílik fotókiállítás Varga Csaba fotográfus munkáiból a Bárczay-kastélyban, október 23-án.

Fotó: Varga Csaba

Különleges kiállítást láthatnak azok, akik Nemzeti Ünnepünk alkalmával, 2021. október 23-án, szombaton 15 órakor ellátogatnak a felsőzsolcai Bárczay-kastély földszinti kiállítótermébe.

Ekkor nyílik fotókiállítás Varga Csaba fotográfus munkáiból 56 MÚLT ÉS JELEN – képes időutazás címmel.

Magyarországon – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat székháza, és a megyeháza mellett – a Felsőzsolcán kiállított anyag ősbemutató is, hiszen a lentikuláris technikával kidolgozott '56-os képeket még nem láthatta senki. Ez a kidolgozási mód teszi még különlegesebbé a fotókiállítást, hiszen a lentikuláris technológiával kinyomtatott képek már súrolják a 3D-s látvány érzetét.

A kiállítást Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagja nyitja meg, aki gyermekfejjel maga is fényképezett a forradalom napjaiban.fe

Fontos kiemelni, hogy Haris László fotóművész kiállítását korábban már láthattuk a Bárczay-kastélyban – tudtuk meg Papp Ferenctől, a kiállítás kurátorától.

A fotó kiállítás a megnyitót követően december 17. napjáig látogatható.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában