Szponzorált tartalom

2021.08.17. 16:26

Szerezz jövőbiztos szakmát, kezdj új karriert!

Tanulj programozni a miskolci Codecoolnál akár 530 000 forintos tandíjkedvezménnyel.

A programozást kitartó munkával szórakoztató módon is meg lehet tanulni, csak a megfelelő helyet kell megtalálni hozzá. Miskolcon pedig van egy ilyen hely!

A Codecool októberben induló miskolci full stack programozóképzésén rengeteg gyakorlati példán, egyéni és csoportos projektfeladaton keresztül egy év alatt elsajátíthatod azokat a technológiai és soft készségeket, amelyekre szükséged lesz tech-karriered elindításához. És még élvezni is fogod.

Összegyűjtöttük, hogy ma miért éri meg fejlesztőnek lenni:

 • Biztos állás: Magyarországon csaknem 45 000 IT-pozíciót lehetne betölteni az elkövetkező két évben, ha lenne elég szakember. A cégeknek nagy szüksége van rád!
 • Kiemelkedő fizetések: A programozás a legjobban fizető szakmák egyike. A Codecoolnál végzett junior fejlesztők akár bruttó 450 000 forintos kezdőbérrel számolhatnak. És ez még csak a kezdet.
 • Minden munkakörben szükség lesz IT-tudásra: Egyre több szakmánál alapkövetelmény, hogy művelői értsenek a fejlesztés egyes területeihez.
 • Könnyen megtanulható: Tévedés, hogy programozni csak a matekzsenik tudnak. Ha jó logikai készségekkel rendelkezel, kitartó vagy és középfokon beszélsz angolul, menni fog a fejlesztés is.
 • És hogy miért a Codecoolnál tanulj programozni?

 • Szoftverfejlesztésben tapasztalt mentorok: A Codecoolnál tapasztalt IT szakemberek adják át azt a gyakorlati tudást, ami fejlesztőként valóban a hasznodra válhat. Nálunk biztos nem fogsz fizikát, szabályozástechnikát vagy üzleti jogot tanulni.
 • Közösségi élmény: A programozás nem magányos szakma. Rengeteg projekten fogsz együtt dolgozni társaiddal, a közös kihívások pedig igazi barátokká kovácsolnak benneteket.
 • Állásgarancia: Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos, hogy biztos munkahely vár az egy éves képzés befejeztével 200 partnercégünk egyikénél.
 • Utófinanszírozás: Mondtuk már, hogy mindezért egy évig nem is kell fizetni? A tandíjadat ráérsz akkor törleszteni, miután befejezted az iskolát, és munkába álltál.
 • Tandíjkedvezmény: Nyári akciónk keretében most akár 530 000 forintot is megspórolhatsz a tandíjadból, ha 2021. augusztus 31-ig aláírod a szerződést a miskolci programozókurzusunkra.
 • Hiszünk abban, hogy a kódolás képes megváltoztatni életeket és a munkahelyeket is.

  Te se maradj ki a következő miskolci évfolyamból! Jelentkezz most, és kezdj velünk új életet októberben.

  (PR cikk)

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában