hirdetés

2021.08.16. 17:30

Professzionális weboldalkészítés célzottan, vállalkozásra szabva

Manapság online éljük életünk nagy részét, interneten rendeljük meg, ami csak szükséges, de szolgáltatóként is itt juttatjuk el tudásunkat az érdeklődőkhöz.

Forrás: mullerpetermarketing.hu

Jól látszik, hogy a weboldal, egy professzionális weboldal készítése elsőrendű feladat, ha jelen akarunk lenni a vevőkért folytatott versenyben és nem lemaradni.

Mikor milyen weboldal mellett döntsünk?

Egy jól konvertáló weboldal minden olyan vállalkozásnak nélkülözhetetlen, ami az online világban látszani akar. Bemutatja a vállalkozást és magát a vállalkozó értékrendjét, mondjuk úgy, egyféle online névjegykártya. Az üzenetünket, a küldetésünket és a céljainkat egyértelműen mutassa be, és egy professzionális weblap készítésével kiemelhetjük vállalkozásunkat a tömegből az adott területen.

Amikor az értékesítésre helyezzük a hangsúlyt, egyetlen termék vagy szolgáltatás bemutatása, valamint érdeklődők, vevők szerzése a cél, akkor használjunk egyoldalas weboldalt, azaz egy landing oldal készítése a legmegfelelőbb.

Ha azonban több termék bemutatása és értékesítése a cél, akkor válasszuk a webáruházat. Ez a legkényelmesebb megoldás, ahol külön, jól strukturáltan megjeleníthetőek a termékoldalak, illetve több, a termék értékesítését támogató funkció is beépíthető.

Mitől lesz jó egy weboldal?

Egy ütős weboldal készítése nem egyszerű feladat, kitűnni a versenytársak közül pedig egy professzionális, jól felépített weboldal nélkül biztosan lehetetlen. Aki nem bízná a véletlenre, hajlandó befektetésként tekinteni egy weboldalkészítés folyamatára, az mindenképpen bízza szakemberre. Az MP Marketing Ügynökség küldetése kifejezetten prémiumkategóriás weboldal készítése, ahol egyaránt fontos az elégedett megrendelő és a látogató felhasználói élménye.

Hogy mitől lesz jó egy weboldal, összetett kérdés. Legfontosabb, hogy legyen célja, üzenete, ami jól strukturáltan, átláthatóan fogadja az oldalra látogatókat. Amit pedig az oldalon lát, olvas, tetsszen neki, felkeltse az érdeklődését, majd vásárláshoz vezessen.

Akkor lesz jó egy weboldal, ha a szövegek a látogatóra szabottak, érzelmeket váltanak ki belőlük, melyet a weboldal dizájnja, a jó minőségű képek és ábrák egészítenek ki.

Mitől függ egy weboldalkészítés ára?

Elsődleges egy weboldalkészítés kezdetén tisztázni, hogy mi a vállalkozásunk, mit szeretnénk értékesíteni, és milyen jellegű weboldal szükséges hozzá. Ezek – ahogy látjuk is a típusoknál – különböző funkciókat látnak el, több időt és szaktudást igényel az optimális felépítés és beállítás.

Könnyen kitalálható, a három weblap készítésének jellegéből adódóan a landing oldal a legköltséghatékonyabb, illetve a webshop a legösszetettebb, tehát a legmagasabb árkategóriát képezi általában.

Minél több extra szolgáltatást – például bankkártyás fizetés integrálását – szeretnénk elérhetővé tenni, annál mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában