szponzorált tartalom

2021.06.28. 10:45

Új futókör épül Felsőzsolcán

A hónapban megkezdődött a sportpálya területén a rekortán futókör építése.

A kivitelezővel történt egyeztetéseket és az utolsó terület bejárást követően megkezdődtek az előkészületi munkálatok, és megtörtént a munkaterület átadása is az új öntött gumiburkolatú futókör építése kapcsán, ami miatt a futópályát lezárták.

Aki ismerte a pályát, tudja, milyen lehetetlen körülmények voltak ott, hiszen az elmúlt években semmilyen fejlesztés, karbantartás nem történt, kizárólag csak a szükséges mértékű takarítási, felületkezelési munkálatokat végezték el. Most a szemünk előtt körvonalazódik a helyén egy új, modern, mindenki számára megfelelő sportolási lehetőséget biztosító rekortán futókör, melyet a sportpálya közvetlen közelében található köznevelési intézmények óvodásai és iskolásai napi szinten használhatnak majd sportolás és szabadidősport céljából egyaránt.

A futókör várhatóan a nyár folyamán készül el és kerül átadásra, hogy a lakosság biztonságban, a legmodernebb körülmények között sportolhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában