Szponzorált tartalom

2021.06.10. 11:47

Ragyogó napsütésben ünnepelték a gyerekeket Varbón

Hagyományosan május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot hazánkban, több mint hetven éves múltra tekint vissza ez a nemes esemény, ahol a gyermekeinket köszöntjük, ünnepeljük.

Az időjárás és a koronavírus miatti bizonytalan helyzet azonban úgy hozta, hogy május utolsó vasárnapja helyett június első vasárnapján került megrendezésre a varbói gyermeknap.

Gyönyörű környezetben, a tó melletti virágos-fás területen a puha pázsiton: gumivár, csúszda, fagylalt, vattacukor és édesség-, játékárusok várták az odalátogató családokat. Az időjárás is szépen igazodott az eseményhez, hiszen ragyogó napsütés és kellemes meleg idő volt egész nap.

Közel ötszázan látogattak el a rendezvényre Varbóról és a környező településekből is egyaránt. Napközben többféle programon is részt vehetett a rendezvény apraja-nagyja: volt lufi hajtogatás, gyermek horgászverseny, kalandpark látogatás és interaktív vetélkedők is szórakoztatták a családokat. Délben egy közös ebédeléssel kedveskedtünk az addigra már igencsak éhes vendégeknek.

Nagyon jól sikerült a rendezvény, még délután 5 óra után is sokan maradtak beszélgetni, vattacukrot enni, pihenni a jó levegőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában