Szponzorált tartalom

2021.05.18. 10:49

Használt laptopok megbízható helyről és kifogástalan funkcionalitással

Forrás: hasznaltlaptop.eu

Miként érdemes hozzálátni a használt laptop kereséséhez? Hol, illetve milyen típusú készülékek kapcsán találhatjuk meg a számunkra optimális választást? Melyik típusú és kategóriájú laptopok beszerzésében érdemes gondolkodni, ha tényleg minőséget szeretnénk a pénzünkért cserébe?

Amire hajlamosak vagyunk nem gondolni használt laptop beszerzésekor

Amikor használt laptop beszerzéséről van szó, a legtöbben bizony a magánszemélyek által már megunt, és sokszor elhasználódott modellekre asszociálunk. Viszont ez komoly hiba, mert ezzel gyakorlatilag a legjobb vételeket zárjuk ki a látómezőnkből.

Ugyanis a megfelelő forrást választva igenis volna lehetőségünk világszerte elismert gyártók prémium kategóriás üzleti laptopjait is beszerezni. Olyan ismert márkák magas szintű gépeire gondolunk itt, mint a Lenovo Thinkpad, Dell Latitude, Hp Elitebook, HP Probook vagy a Fujitsu Lifebook modellek.

Egytől egyig strapabíró, megbízható prémium használt laptopokról van szó. Viszont a kiskereskedelmi forgalomban hiába is keresnénk őket.

Hogy juthatunk valóban hozzáadott értékkel bíró használt laptopokhoz?

Avagy mit tehetünk akkor, hogyha a kiskereskedelmi forgalomban nem kapható használt laptopok közül szeretnénk választani? Nos, olyan forrást kell felkutatnunk, akik hozzáférnek a kifejezetten vállalati megrendelésre gyártott darabokhoz.

Fontos tudni a kérdéskör kapcsán, hogy az ilyen típusú laptopokat az európai nagy multinacionális vállalatok tartós bérletbe veszik. Egy-egy ilyen leasing formátum jellemzően három éves távlatban kifut.

Amikor ez megtörténik, akkor ezek a laptopok továbbértékesítésre kerülnek olyan cégeknek és kereskedőknek, akik kifejezetten erre szakosodtak. Nekünk gyakorlatilag nincs más teendőnk, mint az ilyen típusú beszerzési források közül felkutatni a tényleg minőséget kínáló szolgáltatókat.

Mik az egyéb fontosabb szempontok, amikor használt laptopot készülünk beszerezni?

Nyilván nem árt, ha a kiszemelt kereskedő alaposan átvizsgálja, illetve hardveresen teszteli is a készüléket. Az sem feltétlenül egy elhanyagolható szempont, hogy az operációs rendszert már telepített formában kapjuk-e a laptophoz.

Természetesen a másik fontosabb kérdés a garanciára vonatkozik. Egy valóban etikus munkát végző szolgáltató egész bátran vállal az általa forgalmazott laptopokra egy vagy akár két éven át tartó garanciát is.

Merthogy ő bízik az általa kínált minőségben, ami számunkra egyértelműen megnyugtatást jelenthet. Úgyhogy a felsorolt tényezőket és ismérveket figyelembe véve és fegyelmezetten betartva tényleg kedvező esélyünk lehet arra, hogy a használt laptop beszerzése sikeres projektként maradjon meg az emlékezetünkben.

– PR cikk –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában