Szponzorált tartalom

2021.05.14. 19:39

Egyszerű tipp, amivel még könnyebb lesz a bevásárlás

Az áruházi bevásárlás mellett még egy lehetőségünk van arra, hogy könnyen újratölthessük az otthoni készleteket: a Tesco Doboz Webáruházból néhány kattintással rendelhetünk tartós termékeket.

PR cikk

Forrás: www.gettyimages.com

A Tesco Doboz Webáruház már az egész ország területét lefedi Kőszegtől Csengerig – a nehezen elérhető településeket is. Ez pedig nagyszerű lehetőség azoknak, akik nehezen tudják megoldani a mindennapos bevásárlást: például akár a nagymamának is összeállíthatunk egy rendelést a Tesco Doboz Webáruház segítségével.

Miért is jó ez? Mert a járványidőszakban különösen fontos, hogy biztonságban legyünk – a Tesco Doboz Webáruházzal pedig házhoz rendelhetjük a megvásárolni kívánt tartós termékeket, így a boltba sem kell elmennünk. Nézzük meg, mit tartogat nekünk a Tesco tartós termékekre specializálódott online szolgáltatása!

Széles választék, kényelmes bevásárlás

Több ezer termék közül választhatunk, amelyek nem igényelnek különleges tárolási körülményeket. Rendelhetünk olyan tartós élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket, állateledelt, babatermékeket, amire éppen szükségünk lehet. Ezeket könnyen és gyorsan meg is kereshetjük a Tesco Online weboldalon és néhány kattintással összeállíthatjuk a bevásárlólistánkat.

Rugalmasan rendelhetünk

Ismerős érzés, amikor éppen csak kilép az áruházból és ott jut eszébe, hogy valamit elfelejtett megvenni? A Tesco Doboz Webáruház erre is kínál megoldást: ha valamit még szeretnénk hozzáadni a már leadott rendelésünkhöz, azt a rendelés napján este 23 óráig megtehetjük. Természetesen arra is van lehetőségünk, hogy töröljünk egyes termékeket, ha menet közben kiderül, hogy mégis van belőle elegendő és nincs rájuk szükség.

Gyors szállítás, helyettesítő termékek nélkül

Miután véglegesítettük a Tesco Doboz Webáruház rendelést, 3-5 napon belül kiszállítja a Magyar Posta – azokkal a termékekkel, amiket tényleg megrendeltünk. A Tescónak két online szolgáltatása van. A Tesco Otthonról – ellentétben a Tesco Doboz Webáruházzal – nem valódi webshop. A webáruházak jellemzője, hogy a szerződés a megrendelés szolgáltató általi visszaigazolásával jön létre és a szolgáltató pontosan a megrendelt terméket, a megrendeléskori áron köteles szállítani.

A Tesco Online szolgáltatásánál előfordulhat, hogy bizonyos esetekben – például ha egy termék nem elérhető a bevásárláskor az eladótérben -, helyettesítő terméket ajánl fel a kiszállításkor, amennyiben a rendelés összeállítása során a vásárló az adott termék vagy akár a teljes rendelés tekintetében ezt igényelte.

Fotó: www.gettyimages.com

A Tesco Doboz Webáruház esetében viszont nincs lehetőség helyettesítő termék igénylésére, tehát nem lesznek olyan termékek a csomagban, amiket nem rendeltünk meg. Abban a nem várt esetben, ha valamelyik termék mégsem elérhető, az természetesen nem kell kifizetnünk. Így nem érhet minket meglepetés.

Nem maradunk le az akciókról

A Tesco Doboz Webáruházban történő vásárlás nem jelent magasabb árakat! A szállítási díjat leszámítva ugyanazokon az árakon vásárolhatunk, amelyeket a Tesco hipermarket áruházaiban is láthatunk. Sőt a rendelés napján érvényes akcióik, leárazásaik a webáruházban rendelt termékekre ugyanúgy érvényesek.

Időhatékony megoldás

A Tesco Doboz Webáruház igénybevételével rengeteg időnk felszabadulhat. Olykor fárasztó és kényelmetlen lehet megtervezni a bevásárlást, elindulni a boltba, kivárni a sort, amíg fizethetünk… Ehelyett azonban kényelmesen ejtőzhetünk egyet a kanapén kedvenc, közben pedig akár mobiltelefonról is házhoz rendelhetjük a teljes bevásárlást!

A termékek képe csak illusztráció. Bővebb információt a Tesco Doboz Webáruházról és a Tesco Otthonról, valamint a Tesco Online szolgáltatásai közötti különbségekről ezen a weboldalon találhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában