Szponzorált tartalom

2021.05.27. 17:23

Adidas Terrex – terepre vele!

Fotó: Footshop

Az Adidas eredete lassan 100 évre nyúlik vissza, bár jelenkori nevén még alig csak több, mint 70 éve létezik. Az évtizedek során megalapozta kiemelt helyét a történelemben, és a sportszergyártó cégek közt is előkelő helyet foglal el. Egyik kiemelt terméktípusa a cipők, amelyből számtalan variációt terveztek a fogyasztók legnagyobb örömére. A Terrex különlegessége, hogy bátran viselhető a legkeményebb kirándulások alkalmával is.

Az Adidas Terrex család arról híres, hogy ellenálló anyagokból készítik, mely egyben könnyű szerkezetű. A terepfutók, hegymászók és túrakedvelők ezért előszeretettel választják ezt a típust, mivel a speciális szövetek vízállók, így a nyirkos vagy párás terepen sem ázik át a cipő. Eközben a viselője biztos lehet abban is, hogy a strapabíró anyagú lábbeli nemcsak a vadonban, de a betondzsungelben is stílusos társa lesz.

3 ok, amiért a Terrex neked való

  • Kényelem és biztonság: a professzionális kialakításnak köszönhetően a Terrex nem fog cserben hagyni – a nehezített területen is magabiztosan hordhatod.
  • Sportosan trendi: mindenki megtalálja azt a dizájnt és kialakítást, amire szüksége van – és ki mondta, hogy egy edzőcipő nem nézhet ki menőn?! Legyen monokróm vagy színes, könnyen hozzá illeszthető a szettedhez!
  • Csúszásmentes tapadás: ebben a cipőben a sikamlós köveken is helyt állsz majd. Az egyedi talpak anyaga és felépítése átsegít az akadályokkal nehezített túrán.
  • Cipőhöz a ruhát

    A Terrex termékcsaládban nem csak cipőkre, de komfortos öltözékekre is lelhetsz. Férfiak és nők egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző kardigánt vagy túranadrágot, amivel a kirándulás során alkalomhoz illő, ám mégis sikkes megjelenésűek lehetnek.

    A Footshop weboldalán most tiéd lehet az Adidas Terrex cipők vagy ruhák egyike! Klubtagként ráadásul kedvezményesen juthatsz hozzá. Nézz szét még ma!

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában