Szponzorált tartalom

2021.04.15. 13:43

Akár online is igényelhető nehézgépjárművek kormánymű felújítása

Forrás: szervokormanyjavitas.hu

Kormánymű felújítására nem csupán személygépjárművek, hanem teherautó, kamion és busz esetében is van lehetőség. A Szervokormány javítás csapata vállalja, hogy Budapest mellett vidéki településekre is futárt küld. Nincs olyan település, ahová ne volnának készek kiszállni.

A javítás a műhelyben történik, majd ha elkészültek a munkával, vissza is szállítják a megjavított alkatrészt. A javítás általában egy, legfeljebb két munkanapot vesz igénybe. A hibafeltárás és a futárszolgálat országszerte ingyenes, csakúgy, mint a tanácsadás.

Így igényelhető a kormánymű felújítása

Ha úgy döntesz, a Szervokormány javítás csapatát bízod meg kormánymű-felújítással, az első dolgod az, hogy felhívod őket. Weboldalukon találsz egy egyszerű űrlapot, amely segítségével visszahívást kérhetsz. Ehhez meg kell adnod a vezetékneved, a keresztneved, a telefonszámod és azt, hogy mit szeretnél megjavíttatni: a kormányművet, a szervószivattyút vagy a kamion kormányművet.

Mivel számos olyan hibaforrás lehetséges ezen a területen, amire előre lehetetlen árat mondani, így ez mindig egyéni elbírálás részét képezi. Ilyen például tipikusan, ha folyik a kormánymű.

A hibafeltárást követően futárt küldenek a meghibásodott alkatrészért. Ennek nincsen díja, amennyiben Budapesten belüli címről van szó, sem az oda, sem a visszaút esetében. A pontos árajánlatot ezt követően adják meg, csakúgy, mint a javítási határidőt. Általában egy munkanap alatt meg lehet oldani a problémát. Ezt követően a felújított kormányművet vissza is szállítják.

Milyen járművek kormánymű-felújítására van lehetőség?

3,5 tonna feletti járművek kormányművének felújítását is vállalják, azaz a teherautók és kamionok sem jelentenek problémát. Ezenfelül buszok, mezőgazdasági gépek és munkagépek kormányművének javítását és felújítását is igényelheted a Szervokormány javítás csapatától.

Fotó: szervokormanyjavitas.hu

Nincs olyan típus, ami kifogna rajtuk, beleértve a ZF, TRW, LS vagy golyósoros (csigás) típusokat. Gyakran megfordulnak náluk Volvo, Mercedes Actros, Man, Daf, Renault, Iveco és Scania gépek is. A régebbi típusokat is képesek javítani, úgy mint az Ifa, az Ikarus és az Unimog.

Adott esetben cseredarabbal is lehet orvosolni a problémákat.

Mire számíthatsz egy korrekt kormánymű-felújítás esetén?

Egy korrekt cég az összes tömítést kicseréli komplett felújítás esetén, és nem spórolja meg az új porvédő gumiharangot sem. A javítás költségét nem dobja meg jelentősen, ellenben megelőzhető, hogy a szennyeződés úgymond elegye a frissen felújított kormányművet.

Fontos, hogy a javítás a gyárival megegyező alkatrészekkel történjen, német, angol vagy amerikai gyártmányokkal. A garancia sem elhanyagolható szempont, amely időtartama jellemzően egy év. Ehhez azonban mindenképpen meg kell őrizni a számlát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában