szponzorált tartalom

2021.03.24. 10:18

Test és lélek harmonizálás a Body-Spiritben

A kozmetikában a kölcsönös bizalom a legfontosabb – vallja Majoros Petra tulajdonos.

Forrás: BS

Idén 10 éve, hogy létrehoztam a szépségszalont. A kezdetben alakformálással induló üzletet mára kibővítettem kozmetikai szolgáltatásokkal, illetve a sminktetoválással. Vendégeim így széles palettán válogathatnak a szépészeti szolgáltatások közül – fogalmazza meg Majoros Petra tulajdonos. Az alakformálás célja az, hogy tartósabb hatást elérve fogyjunk le, mintha diétáznánk vagy edzenénk.

Kéttípusú kezelés

– Én kétfajta kezelést tudok kínálni – ismerteti a szakember. – Egyrészt a kavitációs ultrahangos zsírbontást, amely nyirokterápiás kezeléssel van kombinálva. Lényege, hogy az adott testrészt kezelve – például has-, comb-, fenékrész – célirányosan fogyjunk. A nyirokterápiás kezeléssel pedig egy intenzív nyirokkeringés-működést beindítva, meggyorsítja a szervezet ürítését. Másrészt a cellulitkezelést ajánlom; ez egy aromaterápiás testfáslizás, amely nagyon hatékonyan feszesíti a bőrt. Életmódban mozgással és az étrendre való odafigyeléssel könnyen szinten lehet tartani az eredményt.

– A sminktetoválásnál alapvető követelmény, hogy természetesnek tűnjön – hangsúlyozza. – Ezt szemöldök esetén púderes, szálazott eljárással, a szájnál nude színekkel érhetjük el. Örök klasszikus a tusvonalhatású szemhéjtetoválás. Ezek a tetoválások 3-4 évig tartanak, így könnyen lehet rajtuk frissíteni vagy változtatni, hiszen az évek múlásával az arc szerkezete is átalakul.

– Kozmetikai területen az alapszolgáltatásokon túl fő profilom a professzionális arckezelések, anti-ageing, lifting arckezelések, ultrahangos, illetve mezoterápiás kezelések. Professzionális natúrkozmetikai termékekkel dolgozom, amelyeknek nagyon magas a növényi hatóanyag-tartalma, kemikáliáktól és vegyi tartósítóktól mentesek. Otthoni ápolásra is tudok ajánlani a bőrtípusnak megfelelő készítményt, így az ügyfél saját magának is karban tudja tartani vonásait. A szempillalifting egy viszonylag újfajta eljárás, ami a saját szempilla ívelése egy szemhéjra felhelyezett szilikonpad segítségével. A gyantázást az allergén anyagok miatt felváltotta a waxing. Ezzel az eljárással egy sokkal tartósabb szőrtelenítést érhetünk el, de mindenféle allergiás reakció nélkül – hívja fel a figyelmet.

– Azt vallom, hogy a kozmetikában a legfontosabb dolog a bizalom. Fontos, hogy a vendég bátran megnyíljon, és el tudja mondani problémáit. Azért dolgozom egyedül, hogy a vendég hozzám betérve teljesen kikapcsoljon, érezze a maximális törődést, így teljesen átadja magát a szépülésnek. Úgy vélem, csak így lehet teljes harmonikus légkört teremteni, és ilyenkor a lélek is regenerálódik – összegzi Majoros Petra.

(A borítóképen: Majoros Petra tulajdonos)

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában