Kegyeleti- és apróhirdetés

2021.03.05. 17:24

Segítség a nehéz időszakban

Noha az Észak személyes ügyfélszolgálata nyitva áll, továbbra is azt javasoljuk olvasóinknak, hogy mindenki biztonsága érdekében az online hirdetésfeladási felületeket használják a kegyeleti hírek és apróhirdetések feladásához.

Fotó: ÉM

A vírushelyzet értékelését követően a kormány újabb szigorító lépésekről döntött, melyek többsége hétfőtől két hétig lesz érvényben. Az indoklás szerint a kontaktusszámok, találkozások radikális csökkentésére van szükség a járvány harmadik hulláma miatt.

A szolgáltatások szüneteltetése érinti a temetéseket is és a gyászközlemények megjelentetése is nehezebbé válik. Ezen a helyzeten igyekszik segíteni az Észak-Magyarország új szolgáltatásával, amely megkönnyíti az üzenetek eljutását a rokonokhoz, ismerősökhöz. A www.hirdessemeg.hu oldalon történő regisztráció után néhány egyszerű lépésben, könnyedén tudják olvasóink eljuttatni kegyeleti vagy apróhirdetésüket az Észak-Magyarországhoz. Legyen az gyászhirdetés, köszönetnyilvánítás vagy megemlékezés egy kattintással kiválasztható, csak úgy mint a megjelenés formája és dátuma.

Az Észak-Magyarország, a megye vezető napilapja továbbra is figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és a legfrissebb információkkal szolgál olvasóinak.

(A borítóképen: Csak néhány kattintás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában