szponzorált tartalom

2021.03.30. 07:05

Bérautó férfiaknak és nőknek a Zenittől

Egyre több hölgyet köszönthetünk a bérlőink között – mondta el az ügyvezető.

Autós kérdésekben, gondolom, legfőképpen férfiak kérnek tartós bérleti ajánlatot Önöktől – kérdezzük Soós Tibort, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezetőjét.

Az utóbbi időben meglepően magas számban keresnek hölgyek bennünket gépjárműbérléssel kapcsolatban. Sokan konkrét elképzelésekkel érkeznek, de természetesen segítünk, hogy a megfelelő márkát találjuk meg ügyfeleinknek.

Mi a jellemző a női vásárlói igényekre?

Jóval fontosabb szempont az esztétikai kinézet az autóknál, egy-egy új márka megjelenésénél a hölgyek nagyon szeretnének egy olyan lehetőséget, hogy az autót személyesen is meg tudják nézni.

Mennyire fontos, hogy egy szakképzett csapat segíti a gépjárművek üzemeltetését?

Nagyon, mert amellett, hogy kedvező konstrukciót tudunk biztosítani, kollégáink a futamidő alatt minden terhet levesznek a használó válláról az autóval kapcsolatban, mivel teljeskörűen intézzük a szerviz- és gumiszolgáltatást, baleset esetén is mi végezzük a javítással kapcsolatos összes feladatot, a használt autó értékesítésének nehézségei sem az ügyfeleinket terhelik. Sok hölgy ügyfelünk azért keres meg bennünket, mert némely műszaki dologban a mi szakértelmünkben bíznak, legyen az meghibásodás vagy „csak egy kivillanó lámpa a műszerfalon”.

Említette, hogy a hölgyek szeretik megtekinteni az autókat. Miként van erre lehetőség?

Cégünk autókölcsönző tevékenysége miatt jelentős szabadon elérhető gépjárművel rendelkezik, ezáltal ezeknek az autóknak a megtekintése mellett akár 1-2 hétig ki is tudja próbálni az ügyfél a gépkocsit, mielőtt egy tartós bérleti szerződésben vinné el. Néha 1-1 próbakör alatt nem igazán derül ki, hogy milyen egy autót hosszú távon használni.

Mennyire jellemző az elektromos autók térnyerése?

Főleg városi használat esetén egy elektromos autó fenntartása igen gazdaságos, ugyanis viszonylag rövid idő alatt el lehet érni a gépjárművek maximális töltöttségi szintjét, és a gépkocsik futásteljesítménye a városi közlekedésre tökéletesen alkalmas. A közeljövőben a Zenit székházánál is kiépítésre kerül egy elektromos autótöltő állomás, így azok – nem csak ügyfeleink –, akik az otthoniakban nem tudják az elektromos autójukat felölteni, nálunk már ezt is meg tudják oldani. Ezzel is igyekszünk a megnövekedett igényeket kielégíteni.

A jelenlegi helyzetben milyen nyitvatartással üzemelnek?

Nyitvatartásunk érdemben nem változott, továbbra is a hét minden napján 8 és 19 között várjuk ügyfeleinket.

Információ

Zenit-Auto Rent Kft 3508 Miskolc, Futó u. 73.

46/564-255

www.zenitautorent.hu

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában