Szponzorált tartalom

2021.02.05. 08:13

Miskolc Pizzája: Bízz... Az Ízben!

A pandémia ellenére is szorgosan és kitartóan üzemel Miskolcon „Az Íz” Ételbár amelyet szűk családi körben indítottak 2020. januárjában.

Családi hangulatú – barátságos légkörben, minőségi alapanyagok felhasználásával, megújuló és egyedi, érdekes ízvilággal szolgálja ki vendégeit Miskolc szívében a Hunyadi János utca egyik kapualjában meghúzódó, ételkiszállításra berendezkedett kis ételüzeme, közölte lapunkkal az étterem vezetője: Schupkégel Gergő.

– Hogy miért éppen a vendéglátás? – teszi fel önmagának is a kérdést Gergő. – Tinédzser koromban sokat játszottam a gondolattal, hogy vajon milyen lehet egy saját pizzériát vezetni. Biztos voltam benne, hogy minden a naponta elfogyasztott pizzaszeletek boldogságával megpecsételt órákat jelenti megannyi vidámsággal... Frank Sinatrat hallgatva. (haha) Azért nem minden igazolta az elképzeléseimet, főleg hogyha ezt az egy évet vesszük alapul. A befektetett energia, munka, szervezés, kreatív megvalósítás, munkaerő igény..., aztán akkor igazán még nem beszéltünk a napjainkat felülíró vírusról sem. Az összes megpróbáltatás egyben egy-egy új lehetőséget is rejtett a számunkra. 2019. augusztusában – mikor nagybátyámmal megálmodtuk a helyet – rengeteg dologgal nem számoltunk, és érdemben nem is tudtunk kalkulálni. – jegyezte meg Gergő.

- Ételeink nagy része a hazai környezetben már megszokott, gyrosok, tészták, sültek és fő vonalban a pizzák jelenlétén alapul, egy vadabb, fantáziadús miliőben házhoz szállítva. (Kegyetlenül jó a Sajtburger Pizzánk) Sok mindenben eltér az, amit képviselünk. Nálam alapszabály; ha egy új vendég mellettünk teszi le a voksát, az összes leadott rendelésre biztosítani kell számára csapatommal a minőségi garanciát. 100 alkalomból 100x ugyanazt a pizzát. Minden helyzetben a vendégért! Igaz, vannak kellemetlen, vagy éppen meglepő pillanatok, de az empátia és a nyitottság ebben a szférában elengedhetetlen. – újságolja Gergő becenevén „Supi”

- Mint minden vendéglátóhelyet üzemeltető bajtársunknak, nekünk is megvoltak tavaly a kellemetlenségeink, az első hullám meglehetősen rossz időben talált meg minket. Új volt a helyzet, és annyira újak voltunk mi is, hogy időbe tellett mire sikerült reagálni és meglovagolni a hullám alternatíváit. Szerencsénkre mondható, mi az elejétől fogva a házhozszállításban láttuk a potenciált, így tehát erre is rendezkedtünk be. Nálam nem opcionális az, hogy valamit csinálunk így vagy úgy. Vagy 100%, vagy semmi, nincs köztes állapot. Ez az, amit próbálok a csapatomnak is minden alkalommal átadni.- zárta sorait Gergő.

- Idén rengeteg új eseménnyel, étellel , marketing eszközzel szeretnénk színesíteni a palettánkat. Friss egyelőre az egész, hiszen nem rég lettünk 1 évesek, de már így is megannyi átalakításon, ötletelésen, a megvalósításig eljutó terven estünk át, amely csak vonzóbbá és erősebbé tette az imázsunkat 2021 elején, és még hol van az év vége... haha – tette hozzá Gergő. Az év mindennapján nyitva tartunk: hétfőtől vasárnapig 15:00-22:30-ig, a jelenlegi helyzetben. Nem szabad feladni, menni kell előre szívből lélekből csinálni, a kemény munka kifizetődik, vagy itt, vagy ott, vagy egy nagy mosollyal a vendég arcán.

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában