Berzék hírei

2021.02.06. 19:43

Ahol a szükség ott a segítség!

Megkezdődött a lakosság oltása országszerte.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal tájékoztatása alapján a háziorvosok feladata a COVID-19 elleni védőoltások beadásának megszervezése.

Nincs ez másképp Berzék településen sem, ahol a 80 év feletti regisztrált lakosság beoltására kerül sor a napokban. Vegyes háziorvosi praxist alkotunk Sajóhídvég településsel, így a szervezés egy kézben történik. A betegszállítók és az Országos Mentőszolgálat teljes kihasználással működik, így hamar nyugtázni kellett, hogy szükség lesz az segítségre. A Kormányhivatallal és doktor úrral történt egyeztetés után Berzék Község Önkormányzata felajánlotta segítségét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház „oltópontjához” történő személyszállításban. Településünkről 4 fő jelezte felénk, hogy élni is kíván a lehetőséggel. Őket a Pfizer-Biontech koronavírus elleni oltóanyaggal oltják be, melyet -75 celsius fokon tárolnak az oltóponton. Bízom abban, hogy a lakosság türelemmel és felelős magatartással várja a lakosság szélesebb körében szerveződő oltást.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában