Szponzorált tartalom

2021.01.19. 13:01

Idén is támogatja a DVTK Jegesmedvéket a Zenit-Auto Rent Kft.

A 2020/2021-es szezonban is támogatja a DVTK Jegesmedvék szereplését a Zenit-Auto Rent Kft. Az új székház előtt került hivatalosan is átadásra a játékosok, edzők és csapatvezetők jelenlétében az egyedi külsőt felvonultató flotta.

A DVTK Jegesmedvék elnökét, Egri Istvánt kérdeztük, hogy mióta tart az együttműködés a Zenit-Auto Rent Kft.-vel.

- Több, mint 10 éve segítik a játékosaink mobilizálást, tartják a kapcsolatot a szakosztállyal, játékosokkal, vezetőkkel és ha bármi egyedi kérésünk van, segítik gépjárművek biztosításával a csapatot. Kiemelten fontos számunkra ez az együttműködés, nagyon örülök, hogy a jelenlegi helyzetben is vannak olyan állandó partnereink, mint a Zenit-Auto Rent Kft.

Soós Tibort, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezetőjét kérdeztük, hogy honnan ez a kötődés a miskolci jégkorongsport irányába.

- Már 1987-től rendszeresen járok jégkorong meccsekre és nagyon tisztelem azt az erőfeszítést, amivé ez a csapat érett az elmúlt években. Lokálpatriótaként mindig is fontos volt, hogy támogassuk a helyi /sport/ szervezeteket. A jelenlegi válság hatásai ellenére is kiemelt szerep jutott cégünk életében annak, hogy erőinkhez mérten most is támogassuk kedvenc csapatunkat.

- Milyen tervei vannak a DVTK Jegesmedvékkel az idei évre?

- Bízunk benne, hogy a csapat sikeresen fog szerepelni a szlovák Tipos Extraliga hajrájában és újra a helyszínen tudunk szurkolni a csapatunknak. Szeretnénk a vírushelyzet elmúlta után székházunkban közönségtalálkozót szervezni a csapattal.

- A székházban, amelyet már új helyen találhatunk meg Miskolcon. Mit lehet tudni a Zenit-Auto Rent Kft. új székhelyéről?

- Igen, XXI. századi körülmények között várjuk ügyfeleinket cégünk székházában a Futó utcán. Úgy véljük, 24 éves működésünk alatt ügyfeleinknek, környezetünknek, s a régiónak is minőségi szolgáltatást tudtunk nyújtani, amelyet a kibővített ügyféltérben, egy különlegesen modern épületben fejlesztünk tovább.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában