Szponzorált tartalom

2020.12.18. 08:37

Saját születésnapodra extra szabadság? Igen, ilyen is van!

Béremelést, születésnapi extra szabadságot és gondoskodást ad a krízisben a logisztikai szolgáltató.

Fotós: Mudra László

Fotós: Mudra László

Béremelés, extra szabadnap, egészségbiztosítás, valamint ingyenes jogi, pszichológiai és pénzügyi segítségnyújtás – a Trans-Sped Csoport a viszontagságos 2020-ban is jelentős lépéseket tudott tenni annak érdekében, hogy még jobb feltételeket biztosítson munkatársainak 2021-ben.

A logisztikai vállalat 2020-ban ünnepelte alapításának 30. évfordulóját. A menedzsment olyan személyre szóló ajándékot szeretett volna adni dolgozóinak, amely kifejezi azt, hogy a vállalat sikere és fejlődése a munkavállalók kitartó munkájának eredménye. Ezért a cég úgy döntött, hogy minden kolléga plusz egy nap szabadságot kap a 2021-es évre, amit a saját születésnapján vehet ki, ezzel is megköszönve nekik a velük töltött éveket.

Nem húzták be a féket

A munkatársak közös és fegyelmezett munkájának és a szigorú biztonsági előírások betartásának köszönhetően egész évben stabil működés jellemezte a cégcsoportot. A kézifék behúzása helyett a Trans-Sped előre menekült: a lassítás helyett piacot tudott bővíteni, és folyamatosan azon dolgozik, hogy ez a növekedés töretlen legyen. Ennek a folyamatos és kitartó munkának köszönhetően a Trans-Sped a fizikai munkavállalói esetében átlagosan 5 százalékos béremeléssel tervez a jövő évben.

– Idén 30 éves a Trans-Sped Csoport. Számunkra mindig kiemelkedően fontosak voltak az értékeink. Az, hogy emberségesen bánjunk egymással, hogy támogassuk a kollégáinkat és partnereinket. Ez az odafigyelés és a kreatív problémamegoldás, melyekre a sikereik kulcsaként tekintünk. Békeidőben könnyű derűsen látni a világot, a mostanihoz hasonló krízishelyzetben viszont eldől, képesek vagyunk-e küzdeni azért, hogy ezekből az értékekből ne engedjünk, még akkor sem, ha úgy könnyebb volna. Mint mindenkit, úgy minket is értek negatív hatások idén, és kollégáink odaadó munkája kellett ahhoz, hogy sikeresen átvészeljük az évet, melyet ezúton is hálásan köszönök. A Trans-Sped számára a munkatársak jelentik a legfontosabb értéket és sikereink kulcsát; nélkülük nem érhetnénk el azokat az eredményeket, amelyek egy ilyen kritikus helyzetben is előre tudják mozdítani a cég fejlődését – mondta Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Csoport ügyvezetője.

Ez az év még inkább bebizonyította, hogy az egészség a legnagyobb érték, ezért a vállalatcsoport 2021-től komplex biztosítási csomaggal is támogatja kollégáit. A már eleve meglévő, minden munkatársra kiterjedő kockázati baleset-biztosítást új egészségbiztosítással is kiegészítette. A januártól életbe lépő szolgáltatáscsomag a várólisták nélküli, magánegészségügyi szektorban igénybe vehető gyors szűrővizsgálattól kezdve a komoly betegségek esetén is fedezi az egészségügyi kezelések költségeinek egy jelentős részét. A komplex biztosítási csomagokkal tehát mind baleset, mind betegség esetén maximálisan támogathatja a cég a kollégák felépülését.

Számíthatnak rájuk

A tavaszi vírushelyzet kezdetén a cég vezetői felismerték, hogy a rendkívüli történések a kollégák magánéletét is érzékenyen érintik. Ezért elérhetővé tették a Trans-Sped minden alkalmazottja számára a Számíthatsz ránk! programot, melyben ingyenes és anonim szakértői segítséget kérhet a cég összes munkatársa és családtagjaik is. Az ebben részt vevő szakértők jogi, pénzügyi és pszichológiai területen segítik azóta is a hozzájuk fordulókat. Az elmúlt hónapok tanulsága alapján nagy igény van a szolgáltatásra, hiszen mindenkit megterhelnek a folyamatos változások, korlátozások, karanténok és az elszigetelődés. A vállalat arra törekszik, hogy minél több lépést tegyen annak érdekében, hogy a kollégák a lehető legkönnyebben vészeljék át ezt a gondterhes időszakot.

A Trans-Spedről

A Trans-Sped az egyetlen magyar magántulajdonú nagyvállalat, amely bekerült a magyar logisztikai szektor élvonalába. Az elmúlt 30 év alatt háromfős szállítmányozó vállalkozásból 800 fős, országos irodahálózattal és 200 000 m2-t meghaladó országos raktárkapacitással rendelkező, a teljes logisztikai szolgáltatási palettát lefedő cégcsoporttá vált. Az ügyfelek gyors és precíz kiszolgálásán jelenleg is több mint 200 irodai alkalmazott dolgozik. A fejlesztések jobb munkakörülményeket eredményeznek, és egyben stabil alapot nyújtanak a további bővüléshez.

Borítóképükön Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Csoport ügyvezetője.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában