Szponzorált tartalom

2020.11.19. 18:05

Távoktatás: 3D-ben az igazi!

A jövő iskolája már Magyarországra is megérkezett. Az SKC Holding által forgalmazott amerikai fejlesztésű zSpace hardverek, szoftverek és kész 3D digitális tartalmak segítségével igazán élményszerűvé válik a tanulás.

Forrás: SKC

Mi is az a zSpace-rendszer?

A zSpace alkalmazások létrehozását kiterjedt kutatómunka előzte meg. A cél az volt, hogy minél élményszerűbb legyen a tanulás. A rendszer tematikusan építi fel az egyes tantárgyakra vonatkozó jellemzőket és specifikusan oktat. A zSpace olyan közeget biztosít a diákoknak, melyben információgyűjtéssel, modellek kidolgozásával, adatelemzéssel egy teljesen valódi élményt kapnak. Interaktív világban, de a valódiság összes eszközével megkönnyítve érik el azt a tudást, ami magasabb szintre emeli őket. Ennek ideális kiegészítője a Wordwall 3 felhő alapú edukációs szoftvere, melynek jellemzőiről korábban már mi is beszámoltunk.

Hogyan működik?

A zSpace lenyűgöző interaktív élményt nyújt a legújabb AR / VR technológiát használva. Három érzékszervi jellemzőt használ, mindezt természetes és intuitív módon. A zSpace hardverek érzékelőkkel vannak ellátva: a 3D szemüveg a fej mozgását követi, míg a toll a kézmozgásra figyel. Mindezt nagy felbontásban hogy teljes körű élményt biztosítson a felhasználóknak!

A zSpace használatával a felhasználók úgy nézhetnek körül a virtuális objektumok körül, mintha azok teljesen valóságosak lennének. A tárgyak helyzete és tájolása valós időben frissül, annak megfelelően, ahogy a felhasználó elmozdítja a fejét. Reális és kényelmes használati élményt teremtve ezáltal.

A zSpace Stylus toll segítségével a felhasználók természetes módon forgathatják kezüket, miközben felveszik és megvizsgálják az objektumokat. A ceruza gombjai különböző műveleteket hajtanak végre az alkalmazástól függően.

Az amerikai rendszert Magyarországon kizárólag az SKC Holding forgalmazza. Képzett munkatársaik segítséget nyújtanak abban is, ha a felhasználó egyedi tartalmakat kíván megjeleníteni a rendszer segítségével.

A zSpace-rendszerről bővebben a http://zspacehungary.hu/-n olvashatnak. Az SKC Holdingnak Budapesten, Debrecenben és Egerben is van irodája, ahol egyeztetés alapján kipróbálhatóak az eszközök. Megrendelni pedig a https://www.skcstore.hu/-n lehet a 3D oktatást lehetővé tévő eszközöket.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában