Szponzorált tartalom

2020.11.24. 10:15

Eredményes évet zártak

Megújultak az önkormányzati épületek és napelemeket is felszereltek.

– 2020-ban, mint ahogy korábban is a képviselő-testülettel együtt – a pandémia ellenére – igyekeztünk településünk fejlesztését a középpontba helyezni – mondta Batyi Béla, Vilmány polgármestere. – Azt gondolom, hogy ebből a szegmensből megítélve eredményes évet zárhatunk, hiszen az úgynevezett telepes-program kapcsán valamennyi önkormányzati épületünket felújíthattuk. Az energetikai projektünk eredményeként pedig a hivatali épületet illetve az intézményeinket – óvoda, iskolakonyha – napelemes rendszerekkel szereltük fel, ezzel is csökkentve kiadásaikat, illetve gyarapítva a település vagyonát, amit a további korszerűsítésére fordíthatunk majd.

A polgármester hozzátette: „A közfoglalkoztatási programunk kapcsán is a fejlesztéseink megvalósítása a fő csapásirány, aminek keretében valódi értékteremtő munkát végzünk.”

– Hamarosan közbeszerzési fázisba kerül az új bölcsőde illetve az óvoda felújítási TOP-os projektünk, amely egy rendkívül nagy és fontos beruházás lesz településünk életében, elkészültével egy régi álmunk válik majd valóra – folytatta Batyi Béla. – Sajnos a tervezett rendezvényeinket a kialakult járványügyi helyzet miatt nem tudtuk, tudjuk megrendezni, többek között elmaradt a hagyományos szépkorúak napi műsorunk is. Bízom benne, hogy jövőre is folytatni tudjuk a beruházásokat, és ha mód lesz rá megszervezzük a hagyományos programjainkat is.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában