Szponzorált tartalom

2020.09.28. 11:54

A MIBOB Kft felajánlása az Idősek Világnapján

Minden év október 1-jén szerte a világban megünneplik az Idősek Világnapját. A hagyomány közel két évtizedes, először 1991-ben az ENSZ Közgyűlés határozata alapján rendezték meg. Az Idősek Világnapja lehetőséget ad, hogy megköszönjük az idős embereknek mindazt, amit a közösségéért tettek és tesznek.

Forrás: MIBOB Kft.

Az Idősek Világnapjához kapcsolódva a MIBOB Miskolci Bobpálya Kft felajánlást tett: 2020 október 1. napjától minden 65. életévét betöltött időskorú ingyenesen használhatja a MIBOB Kft Miskolctapolcán működtetett bobpályáját. A bobpálya több mint 13 éve sikeresen működik, ma már Miskolctapolca egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója. A sikeréhez hozzájárultak az unokával, párjukkal bobozó, a szórakozásra szerényebb forrással rendelkező időskorúak is.

Vallják, a bobozás „élmény minden időben” évszaktól és kortól függetlenül. Aki időskorában is beengedi életébe az új élményeket, az valószínűleg tovább marad aktív és fiatalos. A MIBOB Kft kezdeményezésével nekik kíván segítséget nyújtani.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában