Oktatás

2020.04.30. 17:33

Előnyben a miskolciak az Avalon Nemzetközi Iskolába való pótjelentkezéskor

A Covid–19 koronavírusjárvány-helyzetre való tekintettel az Avalon Nemzetközi Iskola vezetősége úgy döntött, szigorított protokoll szerint fogadja a külföldről érkező diákok jelentkezését. Ezen intézkedések miatt a felszabadult – limitált számú – helyek betöltésére pótjelentkezést hirdetett meg az iskola elsősorban a miskolci és környékbeli érdeklődők számára.

Habár az új tanévre történő beiratkozás hivatalosan már lezárult, a kialakult járványhelyzet mindenkit váratlanul ért. Az Avalon International School – nemzetközi alapokon fekvő oktatási intézmény lévén – a beérkező jelentkezésekre szigorított felvételi eljárást vezetett be. A korlátozottabb protokoll érvényesítése miatt új helyek szabadultak fel a leendő iskolások számára, melyek betöltése érdekében az intézmény a helyi jelentkezők számára prioritást biztosítva, pótjelentkezést hirdet meg. A 2020/2021-es tanévre 2020. június 30-ig biztosított az utólagos beiratkozás, melyet az iskola honlapján egy online formanyomtatvány kitöltésével nyújthatnak be az érdeklődő gyermekek szülei, nevelői.

Az Avalon Nemzetközi Iskola oktatási rendje a 150 éves múlttal rendelkező cambridge-i pedagógiai programra épül. A tanulók az első iskolanapjuktól kezdve stresszmentes, nyugodt környezetben tanulhatnak, a brit módszernek köszönhetően pedig jártassá válnak ismereteik gyakorlatban való alkalmazására is tanulmányaik során. A miskolci magániskola tanulói egyénre szabott, önálló gondolkodásra nevelő oktatásban részesülnek, a projektmódszeres feladatokkal pedig a csapatmunkában rejlő tapasztalatokat is elsajátítják. Az AIS-tanárok legfőbb célja, hogy nyitott szemléletű, önálló tanulásra és döntéshozatalra képes, felelősségteljes diákokat neveljenek, ami hatalmas előnnyel ruházhatja fel a gyerekeket későbbi tanulmányaik során vagy az élet bármely területén. Az iskolában ráadásul a délutáni foglalkozások díjmentesen megoldottak. A gyerekek összesen 12-féle iskola utáni tevékenység közül választhatnak, érdeklődési körüktől függően. Mindezeken felül az AIS-ben az oktatásba vetett hit és a cégcsoport társadalmi szerepvállalása miatt az esélyegyenlőség jegyében ösztöndíjprogramra is lehet pályázni, mely elbírálás feltételeiről kizárólag a fenntartó dönt.

Az Avalon Nemzetközi Iskoláról bővebben a www.ais.hu-n olvashatnak az érdeklődők, beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket pedig az [email protected] e-mail-címre küldhetik el Oláh Tünde iskolaigazgató-nőnek, aki készséggel áll minden szülő rendelkezésére.

Gondoskodjon gyermeke nemzetközi színvonalú oktatásáról időben, és bízza az AIS-re a világszinten elismert tanulási folyamat biztosítását!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában