PR-cikkek

2023.02.02. 14:58

Egy percben a Miskolci Egyetem történéseiről

 Aktuális témák 1 perc ME: Angolul az angolról - Berobbanó tudományterület - Online nyílt nap

Fotó: Vajda János

Angolul az angolról

Először tartott vándorkonferenciát a Magyar Anglisztikai Társaság a Miskolci Egyetemen. Az angol nyelvet, az angol nyelvű irodalmat és kultúrát népszerűsítő rangos eseményen a társaság harminc éves jubileumát is megünnepelték. Az Európai Anglisztikai Társaság egyik vezetője úgy fogalmazott: nagyszerű, hogy ilyen nemzetközi rendezvénynek ad otthont az universitas.

Berobbanó tudományterület

Hazánk távoli szögletéből is érkeztek az érdeklődő a Műszaki Földtudományi Kar nyílt napjára. A Miskolci Egyetem oktatói élményszerűen bemutatták a környezet megőrzését szem előtt tartó földtudomány világát, és a fenntartható jövő legversenyképesebb szakmáit. Egy kőfejtői robbantás már csak hab volt a tortán. 

Online nyílt nap

Pénzre váltható tudás ösztöndíjakkal, ezt kínálja a Miskolci Egyetemen elérhető több mint 200 szak. Online nyílt napunk visszanézhető a Miskolci Egyetem YouTube csatornáján. Nincs min gondolkodni: Miskolci Egyetem – A legjobb választás!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!