Hirdetés

2023.05.29. 01:00

Teljes lendületben

Annak ellenére, hogy az elmúlt évek soha nem látott kihívások elé állították az autóipart, a Miskolc Autó továbbra is kiemelkedően teljesít. Sikere egyik kulcsa a széles márkapaletta és a folyamatos megújulás.

PR-cikk

Eldőlni látszik az a sokéves dilemma, hogy mely márkakereskedések válságállóbbak: az úgynevezett stand alone – egy márkát forgalmazó – vagy a multibrand kereskedések. – kezdte Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője.


Az elmúlt időszak rávilágított, hogy az általunk forgalmazott 5 márka teljesen eltérő eredményeket produkált, ha csak az eladásokat és a kiszállításokat vesszük górcső alá, az átlag viszont egy nagyon erős megrendelésállomány, ami – hála istennek – a jelentősen javuló gyártási kapacitás és jelentősen rövidülő szállítási határidő ellenére sem csökkent az elmúlt 1 évben jelentős mértékben.
 

Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője

 

Az, hogy valamelyest csökkent pedig, teljesen érthető a jelenlegi gazdasági és kamatkörnyezetet figyelembe véve. Viszont ez egy olyan erős bázis, mellyel nagyon kevés hazai márkakereskedés rendelkezik. A folytatást tekintve is van okunk a bizakodásra, ugyanis 2024-ben rengeteg új modellünk érkezik.
 

A teljesség igénye nélkül a Volkswagen-családból a Passat Variant, a Tiguan, az ID7 és a ráncfelvarrott ID3 és a Touareg. A Skodából az új Superb, Kodiaq, és két facelift: az Octavia és a Kamiq. Az Audi az új Q5-tel és a Q7, Q8 facelifttel erősít, és a Volkswagen haszonjármű esetén már megtekinthető és kipróbálható az új Amarok is.
 

A tavalyi 4. negyedéves és idei 1. negyedéves mutatók alapján ki kell emelni az Audi és a Volkswagen márkáinkat, amikkel jelentős sikereket érünk el az utóbbi időkben is, de a Skoda is újra kezd régi fényében tündökölni, ami mindenképpen biztató. Márkaszervizünk mindkét telephelyünkön hosszú hónapok óta átlagon felüli kihasználtsággal működik, ami az értékesítéssel kiegészítve kellő stabilitást ad a cégnek a folytatáshoz.
 

A stabilitásnak köszönhetően folyamatosan fejlesztjük a műhelyünk eszközparkját is, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az új technológiák által támasztott követelményeknek, valamint jelentős energetikai fejlesztést valósítottunk meg és tervezünk az év végéig megvalósítani a napelem-telepítésektől kezdve a fűtés-korszerűsítésen át a LED-fényforrások telepítéséig.
 

Mindezek mellett a fényezőműhely festőkabinja is teljesen új gépészetet kap, ami az energiahatékonyság mellett a fényezőkabin áteresztőképességét is nagyban növeli majd. Valamint a 2006-os építését követően Audi-szalonunkkal is elindultunk a teljes megújulás felé vezető úton, melynek első állomásaként egy, a korábbinál esztétikusabb és praktikusabb padlóburkolatot és arculatot is kapott, de tervben van akár új márkával is bővíteni márkapalettánkat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában