Hirdetés

2023.06.01. 00:00

Megújuló energia és környezetbarát megoldások a fenntartható jövőért

A Green Plan Energy Kft. fő profilja az alternatív energiaforrások kiaknázását célzó berendezések és rendszerek tervezése, telepítése, rendszerelemek gyártása és forgalmazása. Olyan eszközöket és rendszereket fejlesztünk, melyekkel alternatív és megújuló energiához jutnak partnereink. 2010 óta telepítünk napelemes rendszereket és napelem parkokat az ország egész területén. Tevékenységünk része az acélszerkezet-gyártás, amellyel folyamatos anyagellátást biztosítunk az általunk épített rendszerekhez.

Napelemes rendszerek, naperőművek tervezése, kivitelezése

Több mint 10 éve telepítünk napelemes rendszereket az ország egész területén. Az eddig átadott több mint 1500 napelem rendszerrel és több mint 100 naperőmű építésével cégünk meghatározó szereplője az energetikai szektornak. Kiváló minőségű, megbízható és hosszú élettartamú rendszereket biztosítunk ügyfeleink számára. A napelemes rendszerek tervezésétől a teljes körű kivitelezésig számíthatnak ránk partnereink.

Ipari porfestő üzem

 Ipari porfestő üzemünk 2020 áprilisában kezdte meg működését az Ózdi Ipari Parkban. A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, így kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

 Az elektrosztatikus porfestés, más néven a színterezés célja, hogy a bevonat tartósabb és ellenállóbb legyen, mintha oldószeres festéssel kezelnénk a felületet, mindemellett környezetbarát megoldás is, hiszen a festés egy zárt térben történik.

Munkatársaink egészségének védelme érdekében olyan védőruházatot biztosítunk a munkavégzéshez, amely maximális védelmet nyújt a számukra. Emellett folyamatosan képezzük kollégáinkat az új technológiák alkalmazása és a minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében.

Led-solar kandeláber gyártás és telepítés

Teljesen önellátó, költségmentesen üzemelő, automata napelemes kandelábereket gyártunk és telepítünk közvilágításhoz, egyéb külső terek megvilágításához az ország egész területén.

 A napelemes kandeláberek szinte minden elemét cégünk gyártja. Nyolcféle sztenderd, és számos egyedi tervezésű kandeláber készül gyártó üzemünkben. A napelem által megtermelt energia egy speciális töltésvezérlőn keresztül, gondozásmentes akkumulátorokban tárolódik. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben. A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló lámpatestek kellő energiaellátását.

 Green Plan tények

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú.

 • Cégcsoportunk munkavállalói létszáma jelenleg több mint 150 fő.

 • Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legmodernebb technológiák alkalmazásában is naprakészek legyenek.

• Gyártó és szerelő csapatunk magasan képzett szakemberekből áll.

 • Saját járműparkunk biztosítja, hogy minden megrendelést célba juttassunk.

• Gyártócsarnokunkban az ország egyik legmodernebb cloos robot hegesztő berendezése üzemel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában