Hirdetés

2023.03.25. 00:26

KŐ = környezetvédelem, fenntarthatóság, természetesség

Jelentős technológiai fejlesztés valósult meg a Gránit Depo Hungary Kft.-nél.

Napjaink legizgalmasabb építészeti, lakberendezési trendje, a természet minden előnyének átültetése otthonunk belső tereibe.

A nemzetközi trendfigyelő vállalat, a Worth Global Style Network szerint is, egyre több olyan anyagot használunk majd otthonunk, életterünk kialakításához, melyek természet közeliek.

Ezek a motívumok lehetnek például a göcsörtös fák és a természetes kövek, mint a márvány és a gránit. Egyre erősödő trend a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a természetközeliség irányát követni.

Az épületszobrászat a reneszánszát éli, és egyre nagyobb teret kap a modern építészetben. Visszanyúlunk a természetes anyagokhoz, mint a gránit vagy a márvány.

Vadonatúj trendek

Új trendként láthatjuk megjelenni az impozáns kőmotívumokat speciális színeik és erezetes mintáik miatt.

Minden stílushoz illeszkedik, legyen az ultramodern vagy rusztikus. Fenntartható, tartós és szinte mindennel szemben ellenálló.

A gránit és a márvány évszázadok óta használt impozáns építőanyag, előszeretettel használják belsőépítészeti megoldásokra is, melyeknek csak a fantázia szab határt!

Alkalmasak kandallók, konyhapultok, nappali burkolatok, látványfalak készítésére, melyekkel garantáltan egyedivé tehetjük otthonunkat. Ezekkel az évmilliókon keresztül formálódó anyagokkal páratlan összhatást érhetünk el.

 

Ezeknek az anyagoknak a használata visszarepítik a lelket az élő eredetihez, a természethez - vallja Ifj. Kucsera László a Gránit Depo Hungary Kft. tulajdonosa. Egyre inkább keressük az eredetit és a valódit, amit nem lehet utánozni, másolni. Ezek az anyagok melegséget, nyugalmat és harmóniát sugároznak.

Egyedisége mellett, a gránit nem kopik, az évek alatt nem változik a színe, fenntartható és időtálló. Emberi mértékkel nézve egy örök anyag.

Kültéri felhasználásra a fagyállósága, terhelhetősége és kopásállósága miatt is kedvelik, például ablakpárkányok, könyöklők és kerítés fedlapok kialakításánál.

Ifj. Kucsera László egy magyar tradicionális, több generációs kőfaragó dinasztia vezetője, a Gránit Depo Hungary Kft. tulajdonosa. A Társaság már több generáció óta működő, magyar kőfaragó vállalkozásból nőtte ki magát.

Ifj. Kucsera László szakmaiságával és precizitásával 2006-óta irányítja a tradicionális vállalkozást. 

A folyamatos és töretlen fejlődés eredményeként a vállalkozás három nagyobb telephellyel is bővült, az egyik a Mályi ipari zónájában levő logisztikai telephely, a másik szlovákiai határátkelőnél Bánrévén a 25-ös és a 26-os főút találkozásánál elhelyezkedő 17.500 négyzetméteres ipari, feldolgozó egység, valamint szintén Bánrévén a József Attila út 81. szám alatti található iroda.

Itt az ajánlatok kidolgozása és a operatív vezetés folyik, míg a bemutatókertben a kiállított kész termékeket csodálhatják meg az érdeklődők. A Gránit Depo Hungary Kft. ipari egységénél több híddaraboló és CNC vezérlésű kőmegmunkáló gép is rendelkezésre áll a hatékony és pontos feldolgazás érdekében.

A fő szempont a minőség és a szakértelem, ami mellett törekszik a legjobb árat is biztosítani az ügyfelei számára, ezért nemzetközi kőkereskedelemmel bővítette ki tevékenységüket. A több kontinensről és országból származó gránit, márvány és mészkő alapanyagokat a legkiválóbb minőségben és kedvező tömbméretben importálják Magyarországra.

A megmunkálási módok szerves részét képező csiszolás és élprofilozás mellett kőszobrászati munkákat is végeznek.

A gyors kiszolgálás érdekében a folyamatosan bővülő raktárkészletnek köszönhetően már standard méretű és formájú előre gyártott termékek is elérhetőek.

Ifj. Kucsera László szívügye hivatása népszerűsítése, a kőfaragó mesterség oktatása a következő iparos generáció körében is, folyamatosan kampányol a szakma megszerettetése mellett, továbbá elengedhetetlennek tartja a tradicionális kőfaragás mellett a technológiai fejlődést követni és folyamatosan megújulni.

A kőfaragó mester szerint igazán felemelő a tudat, hogy nincs fenntarthatóbb anyag a természetes kőnél, ezért készséggel használjuk egy fenntartható, szebb világért!

GRÁNIT DEPO HUNGARY KFT

Cím: 3654 Bánréve, József Attila út 81. Mobil: +36 (20) 436-3672 Iroda: +36 (20) 491-9025

Web: https://www.granitdepo.hu

Információ: [email protected]

 

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában