Hirdetés

2023.03.29. 10:23

1 perc ME: Csodájára jártak - Van új a nap alatt - "Ha Selmec hív"

A Miskolci Egyetem hírösszefoglalója az elmúlt hétről.

Fontosabb híreink:

Csodájára jártak. Csúcstechnológiás robotot mutattak be az egészségügyi szakemberek a Miskolci Egyetemen. A kivételes robot segítségével a lehető legpontosabban hajthatók végre a képzett sebészek által irányított beavatkozások. A Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karának képzései rendkívül népszerűek a fiatalok és az egészségügyi szakemberek körében is.

Van új a nap alatt. Egyre újszerűbb csalási módok jelennek meg a világhálón, ezért is fontos a pénzügyi tudatosság hangsúlyozása. A nemzetközi tudományos konferencián a fogyasztóvédelem kérdései és a pénzügyi bizalmi kérdések is napirendre kerültek a Miskolci Egyetemen.

„Ha Selmec hív”. Adománygyűjtést indított a selmecbányai tűzvész kárainak helyreállításáért a Miskolci Egyetem és a Soproni Egyetem. Az 1735-ben alapított Selmeci Akadémia utódintézményei az európai bányászati és kohászati kultúra megőrzéséhez kívánnak hozzájárulni. A pontos számlaszám a Miskolci Egyetem honlapján megtalálható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában