Hirdetés

2023.01.25. 01:00

Ezeket az előadásokat láthatjuk februárban a színházban

Fotó: Gálos Mihály Samu

A színházszerető közönség adományainak hála, a Miskolci Nemzeti Színház februárban is izgalmas műsorrenddel várja a nézőket a Nagyszínházban és a Csarnokban.

Fotós: Éder Vera

Öt alkalommal látható a világhírű Ének az esőben musical, melyet Szőcs Artur rendezésében tekinthet meg a közönség. Parádés szereposztás, Broadway-csillogás, sztepptánc és persze eső…

Fotós: Éder Vera

Jó hír a nem bérletes nézőknek: februárban háromszor is bérletszünetben játssza a színház a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperát, melyet Szabó Máté állított színpadra.

Fotós: Gálos Mihály Samu

Az örök kedvenc Producerek sem maradhat ki a repertoárból Béres Attila rendezésében! Két alkalommal is felforgatják a házat, teszik mindezt persze hatalmas élvezettel a közönséggel mint készséges partnerrel közösen.

Fotós: Gálos Mihály Samu

A fiatal színházkedvelők sem maradnak előadás nélkül: a Béres Attila rendezésében készült Micimackó garantáltan jó szórakozást ígér – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Fotós: Gálos Mihály Samu

A miniszter félrelép hasizom-fájdító kacagást ígér a nézőknek. Keszég László rendezésében parádés vígjátékot láthat a közönség ha jegyet váltanak Ray Cooney komédiájára.

Fotós: Éder Vera

Rusznyák Gábor Michael Kohlhaas történetét meséli el A „K” ügy előadás során – a saját rendezői stílusában, melyet a nézők az évek során annyira megszerettek. Az ő rendezésében látható a Férfi és Nő 4x című előadás is Mészöly Anna és Simon Zoltán előadásában. A nagy érdeklődésre való tekintettel februárban kétszer is láthatja a közönség az Összpróba és a Kultkikötő produkcióját.

Fotós: Éder Vera

A színházcsináló január 12-i elmaradt előadását február 25-én 15:00 órakor pótolja a teátrum.

Fotós: Éder Vera

Az irodalomkedvelőket februárban is várja az Egy óra versek közt, a zenekedvelő fiatalokat pedig a Kakaókoncert.

Vendégjátékra is utazik februárban a társulat: 2-án az évek óta töretlen sikerrel futó Feketeszárú cseresznyét a Komáromi Jókai Színház közönsége is láthatja végre, ugyanitt pedig február 10. és 19. között a Babaház (Nóra) előadás vendégeskedik hét alkalommal. 

PR cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában