Hirdetés

2022.12.06. 14:20

„Különös keresztség a Keresztúrok találkozásában”

Sajókeresztúr település delegációja A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt „Testvértelepülési programok és együttműködések” programsorozat keretében a Nemzetpolitikai célú támogatások előirányzata terhére részt vett a Keresztúr Nevű Települések Szövetségének találkozóján Székelykeresztúron az idén augusztusban a Scool-Túra Utazásszervező kft lebonyolításában.

A BGA/5566/2021 iktatószámú pályázat keretösszege Egymillió-kilencszáznyolcvankilencezer-négyszáz Forint  volt. A delegáció aktívan rész vállalt a nemzetközi találkozón a programokon: faültetés, főzőverseny, kvízjátékok. Mellette  az ismerkedésre, szórakozásra és kirándulásokra  is jutott idő. Szeptemberben a település látta vendégül a székelyföldről érkező látogatókat, akik megismerkedhettek a településünk nevezetességeivel, közművelődési színtereivel. A programok erősítették a két település, illetve a két régió egymáshoz viszonyított jó kapcsolatát., lehetőséget biztosítva a kulturális, és lehetséges gazdasági kapcsolatok elősegítésére. Köszönjük a támogatást!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában