Hirdetés

2022.12.08. 01:00

Ketrec, amelyből nincs menekvés

Egy állatkórház kereste meg problémájával az Atinox Plusz Kft.-t, amit a rehabilitációjukat töltő állatok okoznak időnként számukra.

A különleges együttműködés azt a célt szolgálta, hogy az úgynevezett "ébredő ketreceket" gondolják újra. Ezek a tárolóhelyek, amikben az állatok műtét után töltik el a felépülési idejüket, ám némelyik annyira virgonc, hogy képes volt belülről kinyitni és megszökni.

Megvalósították az álmukat

A felkérést követően felmérték a helyszínt, személyesen átbeszélték az igényeket és a nehézségeket, majd nekiálltak a tervezésnek. Parametrikus 3D modellezéssel elkészítették a terveket, amelyeket látva a megbízónál visszaigazolást nyert, hogy jó kezekbe bízták a projektet. Az állatkórház nagyszerű csapattárs volt végig, hiszen konkrét elképzelésük volt egy olyan biztonsági reteszes zárszerkezetről, ami egy kézzel zárható és belülről képtelenség kinyitni.

 

3D tervezés folyamatos együttműködést igényelt, de végül nekiláttak a gyártásnak, amiben a szakember gárda rendkívüli módon helytállt. Rengeteg lézervágott alkatrészt kellett beépíteniük és kihívás volt még a kihúzható alomtálca létrehozása is. Ez egy módfelett praktikus megoldás arra, hogy az állat kivétele nélkül is takaríthatóvá váljon a ketrec.


 A végeredmény egy újabb elégedett megbízó lett, hiszen egy olyan problémát tudtunk kitörölni végleg az életükből, amivel már régóta küzdöttek.

Kik vagyunk? 

Az ATInox Plusz Kft. 18 éve az ország egyik meghatározó rozsdamentes gyártó/tervező és alapanyag forgalmazó cége. 

A legnagyobb szakmai elismerés számunkra az évi több ezer legyártott rozsdamentes termék, valamint több tonna forgalmazott rozsdamentes alapanyag. 

Gépparkunk és a vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, így magas minőségben tudjuk kiszolgálni a partnereinket.
 

Cégadatok:

ATInox Plusz Gyártó Szerelő és Kereskedelmi Kft.  

Székhely: 3526 Miskolc, Huszár utca 2.

Pr cikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában