Hirdetés

2022.09.29. 11:58

Iratmegsemmisítés környezettudatosan: tovább fejleszti szolgáltatását a Mirehu

Az iratok megsemmisítése minden intézmény, cég életében kulcsfontosságú, hiszen a kidobott iratok, számlák, régi szerződések rengeteg olyan információt tartalmaznak, melyek illetéktelenek kezébe kerülve komoly veszélyt jelenthetnek intézményekre, vállalkozásokra nézve.

Az iratmegsemmisítő módszerek között számos nem biztonságos, vagy félmegoldás létezik. A szakszerűség viszont elengedhetetlen feltétel, a biztonsági kockázatok nagymértékben csökkenthetők a megfelelő iratmegsemmisítést végző vállalkozással.

Mára nagyon fontossá vált a fenntarthatóság, a körforgásos gazdaságra való átállás, ezért döntésünknél az iratok biztonságos, helyreállítást kizáró módon történő megsemmisítése mellett fontos szempont kell legyen a ledarált iratok újrahasznosítása is. Ebben kínál partnerséget a Mirehu Nonprofit Kft., ahol az iratok darálás után bálázásra kerülnek, majd papírgyárba szállítva újra papír készül belőlük, biztosítva ezzel az anyag körforgását.

 

A Mirehu a szolgáltatás elindításától kiemelt hangsúlyt fektetett mind a biztonsági eszközök és rendszerek, mind a megsemmisítési technológia folyamatos fejlesztésére, amely most újabb lépcsőhöz érkezett.

A cégnél 2022. év elejét a technológia fejlesztése jellemezte, ma már három biztonsági méretben van lehetőség az igényeknek megfelelő iratmegsemmisítésre, zárt fémtároló edényekben gyűjthetők az iratok és most megérkezett az iratok szállítását segítő legújabb, az eddigi legnagyobb befogadási kapacitással rendelkező zárt kisteherautó.

Legyen Ön is velünk körforgásban, válassza a Mirehu fenntartható iratmegsemmisítési szolgáltatását, melyről részleteket ide kattintva érhet el.

 
Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában