Hirdetés

2022.08.15. 10:23

Tabletet keresel a gyereknek? Dönts okosan!

Míg bő tíz évvel ezelőtt a tabletek hatalmas sikert arattak, és szinte mindenkinél ott lapult egy-egy csinos darab, addig mára az okostelefonok térnyerése okafogyottá tette a tabletek vásárlását. Vagyis csak majdnem.

Ugyanis míg a felnőttek java része megoldja a munkáját és az ügyes-bajos dolgait az okostelefon és a laptop vagy a számítógép segítségével, addig akad olyan korcsoport, akiknek mégiscsak a tablet lesz a tökéletes eszközválasztás!

A digitális bennszülöttek is elkezdik valahol!

A mai gyerekek esetében elkerülhetetlen a képernyő használata, ezt pedig érdemes a Greenlaptop.hu használt tableteivel megkezdeni.

A 2000 után született gyermekek már nem élhetik úgy az életüket, hogy ne lenne szerves része a képernyő, vagyis a különféle kütyük használata, természetesen az életkori ajánlások figyelembevételével.

Így aztán felesleges úgy tenni, mintha nem lenne képernyő, sokkal észszerűbb őket megtanítani a helyes használatra, amire egy használt tablet kitűnő megoldást jelent, akár mesenézés, akár zenehallgatás, akár interaktív fejlesztő játékok használata a cél.

Ha használt tabletet vásárolsz, akkor egyrészt biztosítod gyermeked számára a neki tökéletes képernyőméretet, kezelhető darabot adsz a kezébe, mellyel egy idő után már egyedül is elboldogul, másrészt nem terheled indokolatlanul a pénztárcád vagy éppen azt a bolygót, ahol a gyermeked még hosszú évtizedeket fog eltölteni.

Könnyebb kapcsolattartás a nagyszülőkkel!

A másik klasszikus korcsoport a nagyszülők generációja, akiknek sokszor már annyira gyenge a szemük, hogy még szemüveggel is jobban látják a tabletet, mint akár egy nagyobb méretű okostelefont.

Mivel egyre többen csatlakoznak a közösségi médiához, Skype-olnak rokonokkal és barátokkal, így számukra a tablet lesz a legjobb választás.

Persze az esetükben is lehet tartani véletlenül okozott rongálástól vagy akár feledékenységből elhagyott tabletekről, ezért a használtan, vagyis olcsóbban vásárolt darabok kevésbé fájnak rongálás vagy elvesztés esetén, nem beszélve a környezettudatos vásárlásról!

Láthatod hát, minden életszakaszban megvan az ok arra, hogy tabletet vásárolj, az pedig már alap, hogy inkább az olcsóbb, hasonlóan prémiumminőségű tablet mellett döntesz, amellyel még az ökológiai lábnyomod is jóval kisebb lesz!

Vásárolj tabletet használtan!

A fent említett két korosztály hajlamos a véletlen rongálásra, így semmiképpen sem ajánlott méregdrága, vadiúj tabletekkel felszerelni őket. Ha a Greenlaptop.hu használt, ugyanakkor felújított és tesztelt tabletjei közül választasz, akkor a minimum két év garancia biztosítékot jelent majd neked arra, hogy nem döntöttél rosszul, amikor a pénztárcádat és a Földet is kímélve a zöld utat választottad, és az új tablet helyett egy hasonlóan kiváló minőségű használt darabot tettél a virtuális kosaradba!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában