Hirdetés

2022.06.14. 13:27

Mit vegyünk fel esküvőre: ötletek az öltözékekhez

2022 az esküvők egyik legnagyobb éve lesz. Ha még nem tapasztaltuk meg a kalligráfiával teli meghívó áradatot, valószínűleg hamarosan megfogjuk. Bár szeretjük az esküvőket, az invitációk számának növekedése csak egy dolgot jelenthet: egyre nagyobb aggodalmakat, hogy mit vegyünk fel a lagzikon.

A sok különböző öltözködési stílus, hangulat és helyszín miatt, nehéz mindig eltalálni, hogy milyen ruha lesz a legmegfelelőbb. Ráadásul ehhez még hozzájön az is, hogy megpróbáljuk elkerülni, hogy egy vagyont költsünk az esküvői öltözékünkre. Javasoljuk, hogy fektessünk be az Abutik Női Ruha Webáruház speciális molett ruháiba, amelyek néhány egyszerű formázási trükkel vagy a kiegészítők cseréjével különféle alkalmakra bevethetőek.

Végső soron az a cél, hogy olyan ruhaneműk lógjanak a szekrényünkben, amelyeket szeretünk viselni, ezért mindenképpen kerüljük az utolsó pillanatban történő pánikszerű vásárlásokat, mert ezeknek soha nincsen jó végük. 

Próbáljuk kerülni a fehér viselését!

Bár a fehér ruhák rendkívül jó viseleti opciónak számítanak, főként nyáron, de ebben az esetben próbáljuk meg ezeket elkerülni. A legtöbb menyasszony ugyan nem igazán törődik a dresszkóddal, de, ez a szituáció garantáltan érdekelni fogja. 

Amennyiben pedig mindenképpen szeretnénk valami fehérhez közelit viselni, akkor érdemes megpróbálkozni például a semleges földszínekkel!

Felejtsük el a farmert!

A farmer túl hétköznapi darab egy ilyen különleges eseményhez. Ráadásul másnap úgyis ez lesz az, amihez legelőször nyúlni fogunk a szekrényben. Szóval ehelyett miért nem próbálkozunk meg például egy vidám mintás overállal?

Ne essünk túlzásba!

Még akkor is, ha az esküvőt egy lenyűgöző, mesebeli kastélyban tartják, luxus körülmények között, az utolsó dolog, amit tenni szeretnénk, az az, hogy ellopjuk a reflektorfényt az ifjú párról! 

A nyomatok és a vidám színek garantáltan működni fognak, de ügyeljünk arra, hogy ne ragyogjuk túl azokat a személyeket, akikről ez a nap valóban szól. 

Nem hagyományos szabás

Semmiképpen sem szabad úgy éreznünk, hogy az ultra nőies megjelenésbe csak az egyberuhák viselése tartozik. Egy kosztüm például igazán könnyed és elegáns opció lehet - különösen, ha városi esküvőről van szó. Keressünk játékos színeket, hogy elkerüljük a túlságosan szigorú megjelenést! Továbbá ne riadjunk vissza a statement fülbevalóktól sem! 

A maxi visszatérése

Lehet, hogy a midi hosszúságok a legkedvesebbek a nyarat illetően, de a maxiszoknya minden bizonnyal idén beleszól majd ebbe a dologba – különösen, ha festői nyomatokban jelenítjük meg. 

Válasszunk modern szabást és élénk árnyalatokat, hogy frissen ölthessük fel ezt a tartós esküvői stílust! Egy selymes ing viselése hozzá váratlan párosítást jelenthet. Fejezzük be a megjelenésünket egy doboztáskával és vaskos arany ékszerekkel, hogy irányvonalat adjunk ennek a kinézetnek!

Reméljük, hogy ez a lista segít olyan alkalmi ruhákat találni, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy évekig viseljük majd őket különböző esküvőkön. 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában