Hirdetés

2022.06.30. 14:20

Jubileumi rendezvénysorozat

Több ezren vettek részt a hétvégén megrendezett 25. Felsőzsolcai Városnapokon.

Fotó: BatoriFoto

A háromnapos jubileumi eseménysorozat péntek esti ünnepi ülése után szombaton színes programokkal folytatódott. A megnyitó után a helyi kulturális élet résztvevői mellett a magyarkanizsai Harmónikabarátok Egyesülete, és a korláthelmeci Gazda Miklós is műsorával színesítette a koradélutáni programokat. A jó időnek köszönhetően a gyerekek részére szervezett koncertek a Rendezvények Házában kerültek megtartásra.

A nap folyamán a felsőzsolcai Generátor zenekar koncertezett, fellépett Rony, a Casi Cubanos latin tánc showja tánctanítással egészült ki, mely fokozta az egyébként is forró hangulatot. Az este folyamán az Abba Sisters közismert slágerekkel szórakoztatta a közönséget, a nap zárásaként pedig a Vegas Show Band varázsolt éjszakába nyúló fantasztikus utcabált a helyszínre.

Forrás: BatoriFoto

Idén új helyszínen, igényes és magas színvonalú programokkal várták az érdeklődőket, melyek összeállításakor minden korosztályra gondoltak a szervezők.

Felsőzsolca kultúraszerető város, mely mellett a városvezetés is elkötelezett.

– Nagyon fontos, hogy olyan méltó közeget biztosítsunk a kultúra szereplőinek, és a rendezvényeken résztvevő fiataloknak, családoknak, valamint az idősebb korosztálynak, hogy mindenki megtalálja azt, amire vágyik – nyilatkozta Szarka Tamás polgármester.

Forrás: BatoriFoto

A méltó közeg – a színvonalas programokon túl – az infrastruktúra fejlesztését is jelenti, ami idén nagy mértékben zajlott – hangsúlyozta a polgármester. 

– Az utóbbi időben felújításra kerültek közösségi színtereink, így a Rendezvények Háza és a hozzá tartozó sportkomplexum is, melyek közművei, különösen energiaellátás tekintetében nagyon elavultak voltak. Ezek a korszerűsítések elengedhetetlenek a közösségépítő rendezvényeink megvalósításához – mondta a polgármester.

Forrás: BatoriFoto

Jelentős mecenatúra

Szarka Tamás hozzátette, az önkormányzat nem maradt egyedül a pénzügyi háttér megteremtésében, hiszen számos vállalkozás is az ügy mellé állt. A 25. Felsőzsolcai Városnapokat támogatta a Miskolc Autó, a HUN-THERM Consulting Kft., a Kurmai Kft., a Borsod Agroker Zrt., és a KRUG Hungary Kft.

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában